Plakátnyomtatás

plakátnyomtatás, citylight nyomtatás

Plakátnyomtatás a Dicentra Reklámstúdió és Digitális Nyomdában, ahol a plakátok gyártása mellett teljes körű nyomdai kivitelezést vállalunk rövid határidővel. Digitális nyomdánk gépparkja lehetővé teszi, hogy akár nagyméretű plakátot gyorsan elkészítsünk. A digitális nyomtatás lehetőséget ad arra, hogy a plakát nyomtatás aznap elkészüljön. Számos kiváló minőségű plakát, poszter, city light, óriásplakát nyomtatható kiváló minőségben. A plakátnyomtatás során igyekszünk az Ön minőségi elvárásainak megfelelni. 

plakátok nyomtatása
plakátnyomtatás nagy méretben
Plakát Budaörs

Plakátnyomtatás Budapesten olcsón, plakátkészítése gyorsan

Plakátnyomtatás során válassza mindig a célnak megfelelő méretet!

plakátok készítése

A plakátnyomtatás az A3-as mérettől az óriásplakát nyomtatásáig bármilyen méretben elérhető. A plakátpapír könnyen szakad, így felhasználását többnyire beltéren ajánljuk.

plakáttapéta, olcsó, gyors kivitel

Üzletek, boltok, irodák, de akár lakások egyedi tapétakészítését is vállaljuk. Amennyiben Ön nem talál olyan tapétát, amellyel megelégszik, akkor válogasson kedvenc fotói közül, böngésszen az interneten vagy kérje segítségünket és a kívánt helyre az Önnek tetsző legízlésesebb egyedi plakát fog kerülni.

plakátnyomtatás

A cégek számára hirtelen fontos és szükséges lehet egy-egy plakát kinyomtatása. A plakátok gyorsan és kiváló minőségben készülnek a budaörsi reklámstúdiónkban.

A3-as színes plakát

A plakátnyomtatás a koncertek, sportrendezvények elengedhetetlen kellékei. A plakát készülhet színesben, fekete-fehérben, UV festékkel nyomtatva. A plakátpapír lehet blueback, plakátpapír, citylight papír, fotópapír stb. A plakát, óriásplakát kihelyezése dekorációs feladataink közül az egyszerűbbek közé tartozik.

óriásplakát gyártása

 Az óriásplakát nyomtatás kékhátú (blueback) papírra történik, amely lehetővé teszi az olcsó digitális plakátnyomtatást. Az elkészítés során, általában 2 cm-es átfedést hagyunk a grafikán, hogy a plakátragasztásnál a kinyomtatott és egymás mellé helyezett plakátrészek biztosan takarják az óriásplakát táblájának lemezét.

plakát azonnal

A színes plakát, nyomdánkban a legjobb minőségben készül. Gyakran előfordul, hogy megrendelőink nem a legjobb minőségben tudják a nyomtatásra szánt poszter nyomdakész anyagát rendelkezésünkre bocsájtani. Ilyen esetekben tudunk segíteni, hiszen bizonyos mértékben a grafikai anyagok feljavíthatóak. Hívjon bennünket, hiszen a plakát nyomtatása Budaörsön gyorsan elkészíttethető.

Plakátnyomtatás, poszterkészítés, óriásplakát nyomtatás, tervrajznyomtatás, poszterkészítés

A plakátnyomtatás Budaörsön gyorsan és kiváló minőségben megrendelhető.

Gyakran Ismételt Kérdések

A plakátnyomtatás során alapvető követelmény a fájlok megfelelő mérete. Általában 2-10 megabyte-ig kiterjedő fájlokkal dolgozunk. Azonban fontos a fotó vagy kép teltsége is, vagyis a jó minőségű plakátnyomtatáshoz, színvonalas forrásanyagra van szükség. 

A plakátnyomtatás azonnal elkészül A3-as, A4-es méretben, de ha Önnek nagyobb méretben van szüksége plakátnyomtatásra, akkor a plakátkészítés határidejét minden esetben külön határozzuk meg. Általában elmondható, hogy a plakátnyomtatás határideje 1-2 munkanap.

Először érdemes tisztázni a  plakátnyomtatás célját. Más plakátpapírt használunk utcára, mást kirakatra és mást az óriásplakátra. 90-250g/nm súlyú papírra és matt vagy fényes felületre szoktunk plakátot készíteni. Vannak speciális esetek, ahol a minőségi elvárásokat csak speciális tulajdonságú és felületű papírral tudjuk megoldani. Ilyen például a city light nyomtatás alkalmával használt fényáteresztő papír, de világító reklámtáblák belsejében is szoktunk úgynevezett fényáteresztő "filmet", használni.

Igen, ilyet gyakran szoktunk megbízásul kapni, sőt szakembert is biztosítunk az egyedi tapéta felrakásához. Az egyedi tapétához használt prémiumpapír lényege, hogy könnyen kezelhető, könnyen ragasztható. Forduljon hozzánk bizalommal.