Öntapadó címke

 öntapadó matrica, matrica, etikett matrica, címke, fedőmatrica, biztonsági címke

öntapadó címke digitális nyomtatása, matrica gyártása

Az öntapadó címke sokféle lehet. Ilyen a gépmatrica, a jelölőcímke, a csomagolócímke,gépcímke vagy a reklámmatrica. Az öntapadó matricák kivitele vízálló, erős tapadású, felhasználható beltéren és kültéren egyaránt. A matrica alapanyaga fehér matrica, amelyre digitálisan nyomtatunk vagy fedőmatrica (szürke hátú) vagy átlátszó matrica. Vannak olyan felületek, ahova a matrica nehezen tapad, ezért ilyenkor erősen tapadó matricákat ajánlunk. A matricák laminálása akkor javasolt, ha hosszú távon alkalmazzák őket. A címkéket felhasználásuk szerint készíthetjük formára vágott öntapadós címkeként vagy formariccelve és méretre vágva adjuk át megrendelőinknek. Gyártunk víztiszta matricát is, amelyet igény szerint fehér alányomással emelünk ki. Hogyha a címkék extrém környezeti hatásnak vannak kitéve, akkor a digitális nyomtatás felületét laminálással védjük meg.

matrica nyomtatása digitális technológiával, gyors munka, pontos színek.
Matricák digitális nyomtatása kiváló minőségben.
Öntapadó címke, etikett gyártása kivitelezése

Címke, öntapadó matricagyártás

egyedi gyerekmatrica készítése, oktatói matricák, jutalom matricák gyártása

A gyermekek számára készített színes matricák nagyon népszerűek. Családi nyaralásokból, régi fotókból, mesefigurákból készülhet egyedi matrica, gyermek matrica vagy matricás album.

Matrica gyártása laminálva, tartós kültéri kivitelben.

matrica bármilyen grafikából elkészíthető, tetszőleges mennyiségben. Amennyiben Önnek nincs konkrét elképzelése, a matrica kivitelét illetően, akkor annak finomításában szívesen segítünk.

Gyermek matricák, fotók, rajzok alapján. Matrica gyártás olcsón, kiváló minőségben.

A gyerekmatrica lehet teljesen egyedi. Lehet fotó matrica vagy rajz matrica, nincsenek határok. Matrica készítéssel kapcsolatban várjuk szíves érdeklődését, szívesen segítünk! 

kontúrvágott matrica nyomtatása, címke gyártása

A stancolt matricák nagy számban történő gyártása stancszerszám segítségével készül. Ezzel a lehetőséggel kis költségráfordítással tetszőleges formájúvá teheti a matricáját.

Címke, matrica áraink

Öntapadó címke, matrica készítése gyorsan, kedvező áron.

Gyakran Ismételt Kérdések

Sokféle címke alapanyagra nyomtatunk, de általánosságban az etikett címke matt vagy fényes felületű.

A címke formája tetszőleges.

Tetszőleges méretben készítünk öntapadó matricákat tekintve, hogy többféle gyártástechnológiával rendelkezünk.

Az öntapadó címkék kérhetőek gyűjtőíven hagyva, amelynek előnye, hogy költséghatékony, mert nem kell méretre vágni, könnyű sorozatragasztásnál kezelni, vagy darabolva is kérhető.

Az öntapadós címke készülhet műanyag vinylből vagy poliészterből is. A címkéket poliészterből (A4 íven) eleve gyárilag ritzelve, méretezve lehet beszerezni. Az Ön igényéhez a legközelebbi méret  10,5 x 4,8  cm-es etikett címke. Ez a legköltséghatékonyabb címke megoldás. Megfelel ez Önnek?

Természetesen, csak a színes, nyomdakész grafikai anyagot küldjék el részünkre.