Meghívó

Meghívókészítés Budaörsön gyorsan.

A meghívó digitális nyomtatással készül Budaörsön a Dicentra Reklámstúdióban. A meghívó típusaitmeghívó árlista alatti dokumentumokban találja meg. Kreatív meghívó egyedi designnal készíttethető digitális nyomdánkban. Amennyiben meghívó ötlet híján van, jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek. Meghívó készítés gyorsan a Dicentra Reklámstúdióban.

Meghívó készítés ötletek, típusok

Meghívó nyomtatás gyorsan.

Az esküvői meghívó nyomtatása, az esküvői menülap illetve ültetőkártya készítése egyaránt az esküvői szertartás nélkülözhetetlen és megismételhetetlen részei. A poénos esküvői meghívó, csakúgy mint a komoly kivitelű, jó választás lehet. A meghívó készítéshez szükséges kreatív papírok választéka mind egy-egy lehetőség az Ön számára ahhoz, hogy a legjobbat kiválassza.

Még az utolsó pillanatban is változhat az esküvői vendégek névsora, ezért érdemes az esküvői ültetőkártya legyártását az utolsó nyomdai feladatnak meghagyni. Az esküvői ültetőkártya bármilyen méretben megrendelhető. Esküvő Budaörs? Dicentra!

A képen látható meghívó tervezését grafikusunk készítette. Ezt követően digitális nyomdagépünkkel kinyomtattuk a meghívó íveit, majd méretre vágtuk és meghajtottuk őket. Ez a meghívókészítés folyamata. A meghívókészítés során a minőségi papírválasztás nívóssá teszi a végeredményt.

Az esküvői menükártya szerepe a vacsorát váró vendégek tájékoztatása a főfogásokról. Készülhet kreatív papírból vagy elegáns pauszpapírból egyaránt. A Dicentránál kedvére válogathat a papírkülönlegességek közül. Az esküvői menü értékelése minden vendég kedvenc elfoglaltsága a várakozás során. Kedveskedjen vendégeinek kreatív esküvői menülap, esküvői menükártya ötlettel.

A házasodni készülő párok gyakran jelentkeznek egyedi, a szokásostól eltérő esküvői meghívó elképzeléssel. Egy meghívó lehet névre szóló, vagy tetszőlegesen megszemélyesített, hiszen digitális nyomtatással készül. A kreatív meghívó gyorsan készül reklámstúdiónkban Budaörsön.

A meghívók különleges alkalomkor készülnek. A papír minősége, a meghívó egyedi megjelenése eleganciát sugároz. A fontos események kedvéért  érdemes a meghívó készítését még időben megszervezni. 

Meghívónyomtatás árai

Meghívókészítés olcsón.

A meghívók árai a feltüntetett mintákra vonatkoznak. Természetesen sokszor szolgálunk ki ettől eltérő meghívónyomtatási igényt is, amelyre ilyen esetekben külön árat adunk. Meghívókészítés, meghívónyomtatás olcsón, gyors határidővel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben Ön grafikus vagy grafikai segítséget tud igénybe venni, úgy csak az esküvői meghívó nyomdakész grafikai fájlját küldje meg részünkre a weboldalunkon is megtalálható általános grafikai követelmények leírásának megfelelően. Amennyiben nem tud nyomdakész grafikai segítséget igénybe venni, akkor csak küldje el nekünk a meglévő meghívó grafikáját és tájékoztatjuk a meghívó nyomtatás további teendőiről.

Természetesen van. A francia meghívó borítékhoz illő méret 21 x 10 cm? Kérem ellenőrizzék. A gyártás ára nem változik. Kérem, hogy a plusz költségek elkerülése érdekében az alábbi linken található útmutató alapján készítse el grafikusuk a meghívó nyomdakész grafikáját! 

Tetszőleges meghívó nyomtatást kérhet tőlünk. Amennyiben ideje engedi, jöjjön el reklámstúdiónkba az alábbi címre, ahol megtekintheti meghívó típusainkat és választhat kreatív papírjaink közül!

Kedves Érdeklődő! A 350g-os meghívó kreatív papír nagyon vastag, raktáron nem tarjuk, de beszerezhető, ennek beszerzési lehetősége papír típusonként változik. Van olyan kreatív papír, amelyből viszont csak jóval nagyobb mennyiségre beszerezhető, mint amire Önnek szüksége van.