Táblakészítés

tábla, reklámtábla, cégtábla, tájékoztató tábla, megállítótábla, irányítótábla

A táblakészítés sokféle lehet. A táblák célja, hogy tartós felületet biztosítsanak a kívánt információnak. Cégtábla, reklámtábla, irányító tábla készítése rendszeres feladatunk. A táblaanyagok széles választékával várjuk reklámstúdiónkban. Figyelembe véve az Ön egyedi igényeit, igyekszünk a legjobb alapanyagot javasolni az Ön  reklámdekorációjához. A táblakészítés Budaörsön, a Dicentra Reklámstúdióban található. 

fényvisszaverő tábla dekor
szálhúzott dekorral kivitelezett tábla
függesztett dekrotábla

Tábla, reklámtábla, cégtábla készítés referenciáink

Táblakészítés gyorsan a Dicentra Reklámstúdióban!

egyedi parkoló tábla

A képen egy többfunkciós tábla látható. A táblakészítés során törekedtünk a látvány és a tartalom összhangjára. A tábla így egyszerre parkolótábla és irányítótábla.

iránymutató tábla konferenciára.

A képen látható irányítótáblák egy konferenciára készültek. Mivel a megrendelő nem tudta előre megmondani, hogy melyik táblán milyen nyíl mutasson irányt, ezért a nyilakat csavarozva, szabadon  forgathatóvá téve alakítottunk ki. A tábla így kiválóan helytállt. 

utca tábla, cégtábla,névtábla gyártása

Íme egy utcatábla egyedi megjelenéssel. A megrendelőnek lehetősége van tetszőleges grafika alapján legyártatni, utcatábla vagy bármilyen táblaötletét a Dicentra Reklámstúdióban.

tiltótábla, tájékoztató tábla, iránymutató tábla készítése

A figyelmeztetőtábla intézmények, csarnokok beltéren használatos táblaeszköze. A teljesség igénye nélkül készíttethető információs tábla, vicces tábla, dohányozni tilos tábla, tűzvédelmi tábla, munkavédelmi tábla.

masszív tábla, polisztirol lemez beltérre

beltéri táblák anyagválasztása a legfontosabb szempont, ha beltérre táblát szeretnénk. A műanyag szendvicslemez merev, könnyű, jól ragasztható bármilyen falfelületre.

távtartós irodai tábla gyártása

A fém távtartó kiemeli a táblát. A távtartós táblák gyártását főleg irodai dekor környezetben alkalmazzuk.

Táblakészítés, reklámtábla, tábla, krétával írható tábla, irányítótábla, információs tábla, tűzvédelmi tábla, munkavédelmi tábla

Gyors táblakészítés, kedvező árak!

Táblakészítés árai

Táblakészítés Budapesten, Budaörsön rövid határidővel!

Kérjen árajánlatot a táblakészítésre. Az áraink az ismertebb típusaira vonatkoznak, de ezeken kívül számos táblaanyagra készítünk táblát, reklámtáblát, amelyekről bővebb felvilágosítást személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kétféle megoldást javaslunk: Az egyik egy “J” profil, amelynek előnye, hogy jól lehet a táblát a falra rögzíteni. Alu, tehát lehet színterezni tetszőleges RAL szerint. Hátránya: csak 3 mm núttal elérhető. A másik táblakeretezési lehetőség az un. “U” profil, amelynek előnye, hogy több méretben is elérhető (pl. 2 cm núttal is). Alu, lehet színterezni tetszőleges RAL szerint. Hátránya, hogy nehezen lehet a falra rögzíteni (a fúró nem fér el a hátsó ívtől).

Igen, készítettünk már szülinapra ilyen táblát. Olcsó tábla a műanyag kivitelű szülinapi tábla. Amennyiben tartósabbat szeretne, arra is tudunk megoldást találni.

A táblakészítés során figyelembe kell venni a szállítás és kihelyezés lehetőségeit. Általában 300 x 200 cm-nél nagyobb táblát ritkán készítünk, hiszen a nagy méret miatt, már nehezebb felszerelni és a szállítás közben is könnyebben deformálódik. A szendvicslemezből készített tábla azonban már a nagyobb pl. 400 x 200 cm méretben is masszív és könnyű vele dolgozni.

Nagyon örülünk minden ilyen kezdeményezésnek. Az egyedi tábla ajándék elkészítése mindig nagy figyelmet igényel. Jöjjön el reklámstúdiónkba és egyeztessük táblakészítéssel kapcsolatos elképzelését közösen.

Rendszerint, a fotónyomtatás habkartonra kasírozva készül el, de falapra, pozdorjára vagy bármilyen vastagabb anyagra is fel tudjuk kasírozni az Ön által rendelkezésünkre bocsájtott képet. Így készül a táblakép.

Köszönjük érdeklődését. Előlapnak a víztiszta plexi rugalmasabb anyag, mint az üveg, inkább azt javaslom, az ára ugyanaz.

Természetesen megoldható, várjuk a nyomdakész grafikát a digitális nyomtatáshoz.

Megnéztük, ha falra megy a cellás polikarbonát tábla nem kell szürke hátú dekorfóliát fedőként a vászonfólia alá kasírozni,
mivel  drágább lenne a kivitelezés. A cellás polikarbonát bordázottságát pedig nem tünteti el.
Ezért javasoljuk a beltéri polisztirol lemezt, amelynek sík a felülete és nem vetemedik úgy, mint a habosított pvc.

Tudnának-e javasolni a mellékelt házszám táblára egy alternatívát, valamint árajánlatot is adni. A tábla jelenleg két plexiből áll, közé van fogatva az általunk nyomtatott házszám.  Már eléggé megkopott a házszám tábla, valamint távolról a láthatósága sem jó. A tábla méretekb. A3 négy csavarral van felfogatva. Jó lenne, ha a házszám távolról is jobban látható lenne, esetleg nem tudom, van-e rá alternatíva, hogy este is látható legyen (nem értek hozzá, pl, olyan festék, ami este kicsit világító hatású). Előre is köszönöm a segítségüket

Köszönöm, tudna képet küldeni, hogy hova kellene, milyen környezetbe?A szivacsos kétoldalú ragasztó nyom nélkül leszedhető fémről, pl. festett fa ajtóról (normál falról nem, pl. latex festékkel bevont falról szintén igen, persze azon nehezebben is tapad) a névtáblák ez által cserélhetőek lesznek. Csatolom a lehetőségeket, melyik névtábla verzió tetszik?

Átlátszó plexire gondolt? Ha igen akkor a gravírozást ki kell festeni szerintem ár -érték arányban nem érdemes vele foglalkozni.Tudunk fehér alu táblába gravírozni aminél a szöveg fekete. A távtartó rendben van. 

Cégábla rendszerünk 31mm magas a 12cm szélesség nem probléma.Komplett rendszer elkészítésével foglalkozunk, felújítással nem, mert a korábbit nehéz kinyomozni, beszerezni. A táblarendszer moduláris, sokféle méret és szín választható.A tábla dekor felülete lehet gravírozott vagy fóliázott.Az árat fóliázott feliratokra adom.Ha 20 név kellene, akkor 22 helyet javaslok, ha később kell, ne kelljen bővíteni.

Köszönöm levelét.

Kérem, hogy előzetesen küldjön helyszíni fotókat az óriásplakátok telepítési helyéről. Magánterület vagy közterület? Engedélyköteles a telepítés? Ezt a helyi hatóság meg tudja mondani. Ezt követően műszaki tervet kell készítenünk jóváhagyásra.

Köszönjük szíves érdeklődését, amely két féle kivitelben megoldható. Mindkettő pehelykönnyű táblás anyag, a cellás könnyű dekortábla kültéren is alkalmazható. A habkarton 5mm, a cellás tábla pedig 3mm. Az áruk azonos.A habkarton dekortábla könnyű súlya miatt könnyen felhelyezhető pl. kétoldalú ragasztóval beltéri kivitelben. A cellás könnyű dekortábla felhasználása pedig rövid távra promóciós célra, rendezvényekre táblásított dekorációkhoz ajánlott.