Matrica

matrica, címke, etikettmatrica, öntapadó matrica

A matrica, öntapadócímke, boros címke, gépmatrica, biztonsági címke készítése gyors, rövid határidővel. A matricakészítés lehet téglalap alakú, kör, ovális stb.) illetve egyedi formájú is, amikor a matricát ricceljük. A matrica anyaga szerint lehet: papír, műanyag, poliészter, mágneses attól függően, hogy Ön hogyan szeretné felhasználni. Digitális nyomdagépeink képesek a kis mérettől a legnagyobbig elkészíteni a matricát, öntapadócímkét

További Szolgáltatásaink:

Reklámtábla, Molinó , Zászlókészítés, Autódekor, 3D felirat, Hűtőmágnes, Táblakészítés, Cégtábla, Roll-up, Dekor ötletek

toilet matrica
kör alakú formastancolt matrica
idom matricázása

Matricakészítés, öntapadócímke gyártás

Matrica, címke készítése gyorsan, rövid határidővel.

szálhúzott ezüst matrica

Tájékoztató, figyelemfelkeltő matrica gyors és olcsó gyártása vinylből készül. Így a matrica vízzel mosható, az időjárásnak ellenáll. 1/2 nm-nél kisebb matricát Ön is szépen ki tud helyezni.

szekrény matricázás

Fémszekrény matricázás. Itt feladat a színhűség a digitális nyomtatás során és a tartósság a kivitelezésben. Az ívelt felületekre rugalmas dekorfóliát használunk.

nagy méretű dekormatrica gyártása

Az öntapadó matrica méretétől és felhasználásának módjától tesszük függővé azt, hogy milyen anyagból készítjük. Abban az esetben, hogyha hidegben kell applikálni alternatív öntapadó matricaanyagot használunk.

matrica, öntapadó címke gyártása

A matrica készítése a gyors digitális nyomdai feladatok közé tartozik. A kültéri matrica műanyag a beltéri műanyag matrica pedig papír alapanyagból készülhet.

pálinka címke

Különböző formájú üvegek matricázása lehetséges a Dicentra Reklámstúdióban. A felhasznált matrica alapanyaga attól függ, hogy milyen az üveg, a felület tapadása.

dvd borító gyártása

A CD lemezre tervezett egyedi matrica gyorsan és olcsón elkészíthető rövid határidővel. Kérjen matrica készítésére árajánlatot vagy hívjon bennünket telefonon a részletekért!

Matricakészítés 

Matrica, öntapadócímke, etikettmatrica, biztonsági címke, boros címke, pálinkacímke, gépcímke, fedőmatrica

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, az 5 x 5 cm-es matricasablonunk segítségével a kör alakú matrica elkészítéséhez készen állunk.
Igen! A gyerekeknek szánt matrica lehet papír vagy műanyagalapú. Amennyiben a grafika jó minőségű, a matricagyártást azonnal megkezdhetjük.
A pálinkacímke grafikája megvan? Ha igen, akkor 24 óra alatt legyártjuk.
Természetesen igen. Sokféle matrica áll rendelkezésére. Tiltótáblák és matricák, figyelemfelkeltő matricák (pl. videóval megfigyelt terület, parkolni tilos stb.), egyedi matricák, információs matricák, öntapadó etikettek stb.

Igen, lehetséges egyedi foszforeszkáló matrica nyomtatása. A foszforeszkáló matrica az utófényhatást az fényforrás kikapcsolása után is biztosítja, magas kezdeti fényerő jellemzi. A matrica foszforeszkáló hatása folyamatosan megismétlődik.

Milyen festékkel tudnak fújni, amelyik meg is tapad és nem kopik le? Tesztelték? Mi betonfestéket használunk amelynek lényege, hogy nagyon agresszív, belemarja magát a felületbe, nem fújható. Sablon matricát szoktunk használni, gyorsabban, szebben tudunk vele dolgozni. kb. 7db matrica árából jön ki 1 db kivágott tábla sablon.Köszönöm türelmét, az alábbiakban küldöm árajánlatunkat. A kivágott logót, betűket nem applikáljuk le, mivel a a matrica nehezen fog letapadni, az applikálót nehéz lenne róla leszedni (applikáló, amely egyben tartja a kivágott dekort és a felragasztás után egyben lehet lehúzni a már felragasztott dekorról). Az applikáló csak jól tapadó felületen használható sikeresen. A korábban bemutatott videón magunk sem használtunk applikálót.