Cégtábla

cégtábla, reklámtábla, tábla

palásttal kiemelt plasztikus tábla

Cégtábla készülhet kültérre vagy beltérre. A cégtáblát érdemes laminálni, mivel így ellenálló lesz a környezeti hatásokkal szemben. A cégtábla kivitele során törekedni kell arra, hogy a cég elnevezése, logója hangsúlyos legyen rajta, megfelelő színekkel, megfelelő méretben legyen elkészítve. A cégtábla sokféle alapanyagból készülhet, függően a minőségi és esztétikai elvárásoktól. Fából, műanyagból, plexiből, fémből, de akár feszített ponyvából egyaránt készülhet cégtábla, reklámtábla.

Cégtáblakészítés, cégtáblagyártás

A cégtáblák számos változata látható a mindennapokban. Ne ragaszkodjon szomszédja cégtáblájához, térjen el attól, csináltasson jobbat!

A konzolos cégtábla előnye, hogy két irányból látható. A cégtábla szemmagasság fölé elhelyezve, messziről is magára vonja a figyelmet. A cégtábla leginkább akkor tartós, hogyha dibond vagy fém alapanyagból készül.

zártszelvény kiemeléssel kivitelezett alu reklámtábla kültéri

A plasztikus cégtábla háttérszerkezettel kiemelhető. A kültéri reklámtábla alapanyaga tartós alu szendvicslemez vagy alu lemez tábla alapanyagból készíthető. Érdeklődjön a részletekről reklámstúdiónkban.

A reklámtáblák bontásakor ilyen erős lánccal daruzunk, hiszen a tábla több száz kiló is lehet. A daruskocsi mellett, egy emelőkosaras autóról végezzük el a szerelési feladatokat.

Az anyagában színezett fényvisszaverő fóliák (piros, fehér, kék, zöld stb.) limitált változatban érhetőek és készülhet belőlük cégtábla. A cégtáblák készítése során, a fényvisszaverő fólia digitális nyomtatása által, bármilyen szín előállítható.

cégtábla fényvisszaverő cégtábla

A képen látható tetőre elhelyezett cégtábla fényvisszaverő cégtábla. Az esti fények megvilágítják és távolról is láthatóvá teszik.

függesztett cégtábla

A beltéri cégtábla kialakítása igényes, pontos megoldásokat igényel. Az adott környezet meghatározza, hogy milyen alapanyagokból érdemes cégtáblát készíteni.

Ízelítőül cégtáblakészítés referenciáink

Cégtáblakészítés, táblakészítés, gyorsan, olcsón.

Cégtáblakészítés áraink

Beltéri cégtábla, kültéri cégtábla, reklámtábla, tábla.

Gyakran Ismételt Kérdések

A cégtábla kész grafikai terv esetén 1-2 nap alatt elkészül. Amennyiben a kihelyezést is tőlünk szeretné kérni, kérjük, hogy egyeztessen időpontot.

Lehetséges, de fontos lenne megvizsgálnunk cégtábláját, mielőtt a felújítás mellett döntünk. Biztosan akkor éri meg felújítani fém cégtábláját, hogyha a felületéről könnyen eltávolítható, vagy nyom nélkül felülragasztható az új cégtábla információ.