Egyedi tapéta

Egyedi tapéta nyomtatása, vászontapéta, papírtapéta

Az egyedi tapéta készítése napjainkban egyre nagyobb teret hódít, nagyon népszerű. A dekortapéta bármilyen jó minőségű fotóból, grafikából elkészíthető, tetszőleges alapanyagra. Egyedi tapéta nyomtatása, kivitelezése, Dicentra! 

egyedi tapéta kivitelezése
papírtapéta felhelyezése kasírozással
logó tapéta dekorfalra.

Egyedi tapéta nyomtatása és kihelyezése rövid határidővel

Egyedi tapéta, vászontapéta, papírtapéta, laminált tapéta, fali matrica, faltetoválás, matricakihelyezés

egyedi mennyezeti dekor

A tapéta nyomtatása után következik a tapéta felhelyezése. Ez történhet sima vagy enyhén rücskös felületre. A legfontosabb, hogy a fal alkalmas legyen a tapétázásra (a falfelület tapadjon).

Egyedi fali tapéta kivitelezése

Az egyedi tapéták természetesnek tűnnek egy üzletben. Azonban hosszas tervezőmunka szükséges ahhoz, hogy a kívánt eredmény meglegyen. Az nyomtatott tapéta kitűnő cégdekoráció, amennyiben hasonlót szeretne, várjuk szíves érdeklődését!

egyedi kasírozott tapéta

A tapétadekoráció előnye, hogy olcsó, de mégis személyre szabott designt biztosít Önnek. Fontos azonban, hogy nagy felületre tervezze a faldekorációt, mert akkor látványos igazán, hogyha a teljes falfelület beborítást nyer.

Egyedi fali matrica dekor

A faldekoráció során figyelembe kell venni a fal felületi tulajdonságait. Fontos, hogy a faldekor száraz, nem frissen festett falra kerüljön. 

egyedi cégdekoráció, falitapéta

Az egyedileg készített tapéta kitűnő választás akkor, hogyha Ön egyedi cégdekorációt szeretne. A digitális nyomtatás által létrehozott egyedi tapéta könnyen kezelhető, azonban fontos, hogy tapétázásban jártas szakember végezze a felhelyezést.

vászontapéta készítése, felhelyezése

A vászonból készített fali tapéta tapintása jóbérzés, igazán kellemes. Készítsen tapétát vászonból otthonába, irodájába!

Legyártjuk új, egyedi tapétáját vászonból, papírból, vagy mosható laminált anyagból

Tetszőleges méretű egyedi tapétát készítünk Önnek. Bármilyen képet, fotót, grafikát elküldhet számunkra.

Egyedi tapétakészítés áraink

Kérjen árajánlatot egyedi tapéta készítésére. Nagy tapasztalat, sokféle alapanyag elérhető cégünknél. Digitális nyomtatással készítjük el az Ön egyedi tapétáját vászontapétából, papírtapétából vagy mosható tapéta alapanyagból.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyha egy db képről van szó és ekkorában szeretné, akkor azt javasoljuk, hogy profi fotót vagy képet, esetleg vektoros grafikát válasszon (8 megapixel megfelel a jó minőségű egyedi tapéta érdekében). Kérjük, hogy küldje el nekünk a képet véleményezésre.

Természetesen igen. A következő teendők vannak:

1. Lemérni a falat, elküldeni nekünk az adatokat.

2. Árajánlatot adunk többféle kivitelben.

3. A kép nyomdai változatát (onnan megvehető) elküldeni részünkre.

4. Elkészítjük az egyedi tapétát.

A fal enyhén ívelt és csökkenő méretű, ezért megrendelés esetén a kivitelezés előtt felmérés szükséges a pontos méret mintavételéhez, hogy ellenőrizzük a konszignációt.A következő tapéta alapanyagok közül választhat:

Egyedi nyomtatott tapéta kivitelezése. Ez egy egyszerű vékony tapétapapír, folyékony tapétaragasztóval ragasztható, kivitelezése nehéz,a falon levő egyenetlenségeket (pl. kitüremkedések), nem tünteti el.

Nyomtatott vászon egyedi tapéta kivitelezése Exluzív tapéta  felület, tapintása kellemes texturált. A falon levő egyenetlenségeket (pl. kitüremkedések), jó eséllyel tünteti el, óvatosan, vízzel szabad tisztítani dörzsölés nélkül

Erősen tapadó nyomtatott egyedi vinyl tapéta kivitelezése.Normál nyomtatott falitapéta felület, nem vastag, nem struktúrált, óvatosan, vízzel szabad tisztítani dörzsölés nélkül

Erősen tapadó nyomtatott egyedi vinyl tapéta laminálással kivitelezése. Masszív tapéta  felület, tapintása határozottan vastag anyag benyomást kelti. A falon lévő egyenetlenségeket (pl. kitüremkedések), jó eséllyel tünteti el. Vegyszerrel is tisztítható, mivel a tapéta külső felületére egy lamináló kerül

Köszönjük szíves érdeklődését. Megtenné, hogy kitölti a csatolt méret táblázatot az árajánlat készítéshez. Érdemes lenne tisztázni, hogy melyik falrészre milyen igénybevételnek lesz kitéve a tapéta. Pl. a konyhai részen a magasabb pára és hőhatás miatt és ha a kávé kifröccsen, érdemes mosható tapétát választani, de pl. főnöki irodába vászonhatásút ajánlanék.Ha az adatok nem állnak a rendelkezésre, akkor, ha 10nm-es nagyságrendben magadja a felület mennyiségét, arra tudok árat adni pl. két féle opcióban

Ez azt jelenti, hogy 177 cm-en a teljes falhosszt kell tapétázni 270 cm magasan. Az ülőgarnitúra mögött 10 cm-ert ráhagyva 280 x 60cm-ert amely nem fog látszani az egyedi grafikájú tapétából. Az ülőgarnitúra mögé is tapétát raknék, hogy a padlószegély takarhassa el a tapéta alját. Az más kérdés, hogy a grafikát hogyan lehet úgy szépen megtervezni, hogy a fenti feltételek mellett a tapéta esztétikai igénye maradéktalanul teljesülhessen. A falfelület méret aránya és a beküldött tapéta grafika aránya sajnos ellentétes, az egyik vízszintes, a másik függőleges kép méret arányú. Vagyis nem az ülőgarnitúra a probléma csupán, hogy mit takar ki a tapétából, hanem, hogy vízszintes tájolású kép illik erre a felületre. Mit lehet tenni? A tapéta grafikát kell kiegészíteni, hogy kitöltse a hiányzó falfelületeket

Köszönjük szíves tapéta gyártására vonatkozó érdeklődését. Ha jól értem 20 db 100 x 200 cm-es tapétára van szükségük. A panel ekkora vagy a tapéta? Érdemes 2-2 cm kifutóval körben számolni, tehát ha a panel, akkor 104 x 204cm a helyes tapéta méret grafikailag.Tapétaragasztót a felülethez választanék, tesztelném előtte, bármelyik festékboltban találnak hozzá, a kivitelező ízléséhez tapasztalatához igazodva.Tehát a fogadófelület legalább annyira lényeges a ragasztó kiválasztásában.