Falmatrica

fali matrica, faldekor, faltetoválás, egyedi tapéta, habbetű

A falmatrica irodájának, lakásának, dísze lehet. A falmatrica felhelyezése dekoros tapasztalatot vagy megfelelő kézügyességet igényel. A faldekor felrakása előtt meg kell győződni arról, hogy a falfelület alkalmas-e a falmatricázásra. Ha rendelkezik olyan logóval, felirattal, fotóval (videó) amelyet szívesen látna irodája falán mi megtervezzük és elkészítjük a falmatricáját. A faltetoválás vagy falmatrica készülhet anyagából színezett fóliából vagy nyomtatva, kontúrvágással. A falmatrica helyszíni kivitelezéssel kapcsolatban érdeklődjön reklámstúdiónkban!

egyedi digitálisan nyomtatott faldekor
falmatrica gyártása
fali matrica falfestéssel

Tekintse meg a faldekor helyszíni kivitelezéseinket!

A faltetoválás egy remek lehetőség arra, hogy megmutassa cége arculatát.

tárgyaló egyedi faldekor

Az egyedi grafikával digitálisan nyomtatható, öntapadó jellegű művészi vászonfólia könnyen kivitelezhető falmatrica. A tapétaanyag tapintásán kellemesen érezhető a vászon textúrája. 

formakivágott dekor fal festése sablonnal

A képen egy iskola egyedileg tervezett faldekorációja látható. A faltetoválás vagy falmatrica, sablon alapján is készülhet, így lehetőség van a dekoráció felfestésére is.

épületdekor logó felfestéssel

A nagyméretű logókat festéssel kivitelezzük raktárépületekre, tűzfalakra. A logó sablonját fóliából kivágjuk és méretarányos terv alapján a helyszínen felapplikáljuk. Ezt követően a logót felfestjük a falra.

nyomtatott kontúrvágott fali matrica

Vannak olyan színekben gazdag céglogók, amelyeket csak egyféleképpen szabad a falra kivitelezni. A színesen nyomtatott és kontúrvágott fali dekor a legjobb benyomást kelti.

egyedi faldekor

A faldekoráció sokféle lehet. A képen látható falmatrica megoldás a cég bemutatófalának nyomtatott dekorációját (háttér) és termékpalettáját mutatja. A falmatrica sok lehetőséget rejt magában, egy cég arculatának kifejezésében.

fali matrica kivitelezése

A szabadon álló falak, térelválasztók dekorációs felületként használhatóak, falmatricák számára. A falakra dekor fóliából logókat, formákat, képeket, szövegeket, illetve tetszőleges grafikai ötleteket lehet kivitelezni.

Falmatrica, faldekor, faltetoválás, matricák, autómatrica, matrica gyerekszobába

A faldekor kivitelezése előtt látványtervet készítünk.Faldekor videó

Faldekor áraink

A falmatrica helyszíni kivitelezésére kérjen tőlünk árajánlatot! A falimatrica, falitapéta árai az árlista 4-ik oldalán találhatóak Dicentra árlista

Gyakran Ismételt Kérdések

A falmatrica készülhet vászontapétából. Ebben az esetben a vászontapéta ráfed a korábbi tapéta textúrájára, így az nem fog alatta látszani. Érdemes tehát a falmatrica grafikája fölött a plafonig, alatta pedig a padlóig dekorálni.

Természetesen tudunk számsablont festéshez készíteni. 1 mm vastag PVC-ből fogjuk kimarni a betűket. A vékony puha tábla anyag előnye, hogy rugalmas, könnyebb rásimítani a falra.

Van egy olyan szituáció, amikor az ügyfél csak ennyit mond: Van egy falam, találj ki oda valamit! A tervezésben a célig eljutni ilyenkor hosszan tartó folyamat, amit követ faldekor, a kivitelezés. Ha párás a környezet, erős tapadású faldekor fóliát választunk.

A dekorminták, formák rögzítése, digitalizálása az első lépés. Ezt követően az idomokat formavágjuk, a fólia negatívját felhasználva kifestjük vagy falimatricázzuk igény szerint.

Köszönjük szíves érdeklődését. A fali matrica készítése az egyik lehetőség, de a céglogó térbelivé pl. habbetű által tehető.