Világító reklámtábla

Világító reklámtábla, világító felirat, dobozbetű készítése

A világító reklámtábla napjainkban egyre gyakrabban készül LED világítással. Általában plexit vagy átvilágítható ponyvát használunk a digitálisan nyomtatott vagy fóliából applikált felirathoz. A világító reklámtáblának vízhatlannak, valamint elektronikailag megbízhatónak kell lennie. Világító cégtábla, világító dobozbetű, világító plexibetű vagy LED-del világító habbetű készítését egyaránt vállaljuk.

vilagito reklamtabla gyártása

Világító reklámtábla 

A világító reklámtábla kihelyezésé megelőzi a villanyszerelési munkák ellenőrzése.

vilagito reklamtabla sarokkerekítve

A világító reklámtábla készítése több munkafolyamat szoros összehangolásának eredménye. A reklámtáblaprofilok méretre vágása, a hátlemez beillesztése, a fényforrások felhelyezése. A cégdekoráció nyomtatása és felkasírozása a plexire (lehet backlit film is 2 db plexi közé) pontos és szakszerű munkát igényel. Rendeljen reklámtábla készítést a Dicentrától!

beltéri világító tábla feszített vászon dekorral

A világító feszített vászon tábla igényes megoldás beltéri világító dekorok kivitelezéséhez. Előnye, hogy a dekor teljesen a keretnél kezdődik, amely így csupán 1mm. A feszített világító dekor szélein szilikon kéder található, amelyet be kell illeszteni a táblakeret nútjába.

világító tábla átvilágítható fóliából

A konzolos reklámtábla engedélyköteles akkor, hogyha a helyi rendelet korlátozza a homlokzattól való távolságát. Ez a kikötés a falra merőleges reklámtábla esetén jelentkezik. Általában 10-15 cm az a távolság, amely az épület síkjától való eltérést megengedi.

nagy méretű világító tábla

A Spoon hajónak készített világító reklámtábla valójában egy átvilágítható reklámponyva, amely kifeszítve helyezkedik el a tábla keretében. A fénycsövek a ponyvát kitűnően átvilágítják, így nincs szükség a költségesebb plexire kasírozott plotterfólia megoldásra. A világító reklámtábla alkonykapcsolóval felszerelhető, így alkalmazkodik az évszakok naplementéihez.

fali konzolos világító tábla

A világító reklámtábla készülhet vékony profilból. A táblába egy víztiszta plexi és opál plexi közé helyezhető backlit film kerül. A tábla peremébe led világítás kerül, amely reflexes technológiával terül szét a teljes felületen homogén módon.

világító fali tábla

A világító ponyvás nagy méretű reklámtáblák átvilágítható ponyvával készülnek. A világító reklámeszközöknél többféle átvilágítható dekort  alkalmazhatunk. A tervezésénél figyelembe kell venni, hogy a világító reklámtábla nappali és éjszakai hatása különbözni fog egymástól, mert annak színei eltérnek. Az a dekor ami nappal sötétebb, éjszaka világosabb lesz.

Világító reklámtábla

A világító reklámtábla készítés lehetőségei

Világító reklámtábla gyártása

A világító reklámtábla áraink

Gyakran Ismételt Kérdések

A LED-es világító reklámtábla valamivel drágább, mint a fénycsöves kivitel, viszont a fenntartása lényegesen olcsóbb. A fényhatás attól függ, hogy az adott fényforrás típusból milyen mennyiségű egység kerül beépítésre. Megéri a LED-es reklámtáblába beruházni, mert megtérül!  

Mielőtt elvállaljuk a világító reklámtábla felújítását, előtte szükséges megtekintenünk. Milyen magasan van a világító reklámtábla?

A világító cégtáblák tetszőleges konzollal (egyszerű tartókonzol, láncos, patinás) kerülhetnek rögzítésre. Fontos, hogy a tábla elkészítése előtt a kihelyezés összes paraméretét egyeztessük.

Az Önöknél levő táblát mindenképpen meg kell néznünk és ha megfelel, el kell szállítanunk a szerelés miatt. Ha a világító tábla felhelyezését megrendeli, kérem, hogy szíveskedjen fotót küldeni a felszerelés pontos helyéről.

Ha világító táblát szeretne, a nagy méret miatt a feszített ponyvás világító tábla jöhet szóba (plexi max. mérete 405cm)
A környezet és a grafika nem feltétlenül indokolja a belső szerkezetű világító táblát, esetleg külső reflektor is szóba jöhet?

A világító tábla keretének helyszíni átfestésre elegendő, hiszen a színterezéshez szét majd össze kellene szerelni a táblát, tehát minden szempontból költségesebb. Mivel nincs mechanikus igénynek kitéve nem javaslom a szinterezést. Színterezni tisztított alut tábla profilt lehetséges, tehát akkor egy új világító tábla keret olcsóbb lenne.

Van rá mód, hogy a  elküldje a világító reklámtábla kiviteli tervének előtte-utána állapotát? Nem indokolt, de segítene.Mi az ami rendelkezésre áll a világító reklámtábla kivitelezéshez? A kör tábla egy terv és csak a profil keret van meg, azért van róla fotó? A plexiket kellene legyártani? Van nyomdakész grafikai terv? Vagy minden megvan, csak fel kell szerelni? Kismegszakító rendelkezésre áll a világító reklámtábla bekötéshez?A fénycsövek esetleg trafók cseréje indokolt vagy jól működik? 

Ha jó látom a szerelési magasság 12m. Állvány építése megoldható, sík, hozzáférhető a terület előtte?Ekkora méretben már plexiből nem készítünk világító táblát (maximum plexi anyag egyben (4 x 1,5m), csak feszített ponyvás világító tábla jöhet szóba.Csatolom a mintát és a műszaki leírást egy másik méretben. A képen látható feszített ponyvás világító tábla az Önökénél is jóval nagyobb. Várom válaszát, hogy megfelelő lesz-e!

Köszönöm levelét.A lámpák 12v-al vagy 220v-al vannak bekötve, hogyan vannak vezérelve? Ha 220V-al vannak bekötve, mi a terv, hova kerülne a trafó a 12V-os átalakításhoz?A pontos árajánlat megadásához szükségünk van egy olyan látványtervre, Ha vagy ha segít abban, hogy milyen költséget terveztek erre a munkára tudunk javaslatot tenni a kivitelre.

világító reklámtábla felhelyezése sokféle lehet. Lehet beépített reklámtábla, vagy konzolos reklámtábla, lehet a fal síkjára merőleges kétoldalas reklámtábla, lehet függesztett reklámtábla, és még annyi féle, ahány épület vagy reklámtábla felület csak létezik. A reklámtábla készítése már a tervezés szakaszában igényli, hogy a kihelyezés pontos menete ismert legyen.

Köszönjük érdeklődését a táblakészítés iránt. Amiből a tábla készül: aluminium váz és hátfal, opál plexi, digitális UV álló nyomat, védőlaminálással, világító led modulokkal,hálózati csatlakozáshoz előkészítéssel, csavarozással rögzített hátlemez, szabadon mozgó (dilatáló) plexi nyomathordozó (hőtágulás, hullámosodás miatt)rozsdamentes tábla alkatrészekkel.