3D felirat

dobozbetű, habbetű, térbetű, plasztikus logó, plexibetű

A 3D felirat a cégportálok dekorációjának leglátványosabb változata. A kültéri plasztikus felirat rögzítése gondos előkészítést, műszaki tervezést igényel. A 3D felirat készülhet plexiből, alumíniummal ötvözve, amelybe fénytesteket (LED modulok) szerelünk, így létrehozva a dobozbetűt. Sokféle anyagból marható, vágható ki plasztikus felirat, azonban a tartósságot a fém palásttal ellátott térbeli betűk, az úgynevezett világító dobozbetűk garantálják a legjobban. Számos cégfeirat habból készül  amelynek előnye, hogy látványosan formázható. A habbetű porszórással több rétegben van lefestve garantálva az uv elleni védelmet.

3d felirat ledes izzóval
3d felirat háttérvilágítással
dobozbetű háttértáblán

Tekintse meg 3D felirat referenciáinkat!

Igényes 3D felirat megoldások. Érdeklődjön a részletekért!

3d betűk tetőn

A kültéri plasztikus feliratok rögzítés alapos munkafelmérést igényel. A plasztikus betű helye, a rögzítési felület kitalálása után javasolhatunk csak végleges megoldást.

világító dobozbetű függesztve

A világító dobozbetű biztonságos telepítéséhez nélkülözhetetlen volt egy hátsó kitámasztó láb, amit szürke színre festettük, így nem zavarta meg az összképet.

3d habbetű fényes előlappal

A habbetű, fényes lemez előlappal is készülhet. Egy beltérre tervezett felirat nagyméretű betű esetén (pl. 100 cm) indokolja, hogy a betűk testét adó habbetűre egy újabb rétegként fényes, kontúrmart előlap kerüljön. Ezt az elvárást a hely exkluzivitása kisebb méretű betűk esetén is alátámasztja.

3d világító betűk

A legtartósabb 3D betű fémpalásttal, kézimunkával készül. A tetszőleges színű előlap opál plexiből van kivágva. A térbeli feliratok látványos, egyedi megjelenést adnak az egész épületnek.

szálloda térbeli felirat

A fémhatású dekor előlappal ellátott habbetű a súrló fényben is egyenletes felületet mutat. A különböző színmintákkal kapcsolatban érdeklődjön reklámstúdiónkban.

pengebetű, alu lemezbetű

Az alu lemezfelirat távtartóval van felhelyezve, amely emiatt árnyékot vet a falra. A betűk tetszőlegesen festhetőek, fóliázhatóak igény szerint. Az alu lemezbetű szálcsiszolt anyagból patinás.

Pontos, igényes kivitelezés. Kérjen referenciát!

Világító 3D felirat, térbeli fémbetű, plexibetű készítése, nemesített felületű habbetű

3D feliratok árai

A térbeli felirat pontos árajánlatának megadásához előzetes egyeztetés szükséges. Kérjük, hogy küldje el elképzelését!

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, hiszen a 3D betűket masszív szivacsos anyagból készítjük (polisztirol). Amennyiben nagyon tartós feliratot szeretne, válassza a fémpalásttal kialakított térbeli feliratot, amelyet világító kivitelben készítünk el.

Amennyiben a térbetű csak plexiből van, a kivitelezés ideje kb. egy hét. Természetesen befolyásolja a határidőt az is, hogyha világító feliratot szeretne. A legkomplexebb megoldás a világító plexibetű fémpalásttal. Ebben az esetben 2 hét az általános kivitelezési határidő.

A 3d felirat típusai közül a legnépszerűbbek a világító dobozbetű, a világító habbetű, a 3d betű háttér világítással. Ha szükséges, készítünk Önnek látványtervet!

A pvc betűből 18mm vastagságot tudunk előállítani. A pvc betű rétegeléssel történő vastagítását nem javaslom. A betűk mérete és a kívánt technológia alapján a világító habbetűt javaslom. A világító habbetű háttérvilágítással rendszerint 5cm-es habból készül, de akár 20cm vastag habbetűt is elkészítünk.

A habbetűnél az 5cm-nél kisebb karakterek erőltetett megjelenést adnak, nem mutatnak jól. Egy hasonló dilemma miatt döntöttünk úgy, hogy 10mm pvc alaptestre frontként helyezünk prémium dekor előlapot ami anyagában bronz színű. A vastagságot adó pvc forma vágott lemez pedig porszórással lett bronz színre festve. A 3d dekor akár kiemelhető távtartókkal (ezért jó, hogy kétrétegű) egy zuzmófalból is, de a 3d zuzmo logó dekort meg kell tervezni nem csak előnézetből hanem oldalnézetből is.

A felirat frontja a képen látható v.kék? A felirat milyen RAL színnel rendelkezik? A háttérvilágítás melegfehér színű? A betűnkénti kialakítást elő tudják készteni még a fal burkolatának kivitelezése előtt? A betűnkénti vezetékelés kialakításának lehetősége fontos szempont, különben a falon látható kábelcsatornával lehetne csak megoldani a a vezetékek összeköttetését.A fal mögött van hely az elektromos összeköttetésre, trafó elhelyezésére kötődobozban? Ez kb. 30 x 20 x 10 cm-es dobozba fér bele, ami vagy a fal túloldalán vagy a falba rejtve elhelyezve tehető.

A logó jellege miatt plexi dekorból tudom elképelni, hogy a legszebben mutat. Csatolom a mintát. A dekort távtartókkal rögzítenénk. Megrendelés esetén látványtervet készítünk a 3d plexi dekorról.

Köszönjük megkeresését. A logó méretének vizszintes-függőleges aránya 15:10, azaz ha a 600 cm-es rendelkezésre álló magasságot kihasználjuk, akkor a 3d felirat kb. 450cm széles lesz, azaz marad kb 75-75cm két oldalon az 600cm-hez képest. 3d betű, logó vastagság koncepciója:A "K" betű 75cm magas, ez determinálja a teljes 3d felirat vastagságát, ami javaslatom szerint 10cm-es legyen, ami megfelelően vastag, szép plasztikát fog jelenteni.A másik fontos szempont a 3d logóban levő kis idom, aminek vonalvastagsága mindössze 3cm, vagyis a két idomnál a 2cm vastagságot használnánk, hogy a két kis idom ne legyen mélyebb mint szélesebb.