3D felirat

dobozbetű, habbetű, térbetű, plasztikus logó, plexibetű

A 3D felirat a cégportálok dekorációjának leglátványosabb változata. A kültéri plasztikus felirat rögzítése gondos előkészítést, műszaki tervezést igényel. A 3D felirat készülhet plexiből, alumíniummal ötvözve, amelybe fénytesteket (LED modulok) szerelünk, így létrehozva a dobozbetűt. Sokféle anyagból marható, vágható ki plasztikus felirat, azonban a tartósságot a fém palásttal ellátott térbeli betűk, az úgynevezett világító dobozbetűk garantálják a legjobban. Számos cégfeirat habból készül  amelynek előnye, hogy látványosan formázható. A habbetű porszórással több rétegben van lefestve garantálva az uv elleni védelmet.

3d felirat ledes izzóval
3d felirat háttérvilágítással
dobozbetű háttértáblán

Tekintse meg 3D felirat referenciáinkat!

Igényes 3D felirat megoldások. Érdeklődjön a részletekért!

3d betűk tetőn

A kültéri plasztikus feliratok rögzítés alapos munkafelmérést igényel. A plasztikus betű helye, a rögzítési felület kitalálása után javasolhatunk csak végleges megoldást.

világító dobozbetű függesztve

A világító dobozbetű biztonságos telepítéséhez nélkülözhetetlen volt egy hátsó kitámasztó láb, amit szürke színre festettük, így nem zavarta meg az összképet.

3d habbetű fényes előlappal

A habbetű, fényes lemez előlappal is készülhet. Egy beltérre tervezett felirat nagyméretű betű esetén (pl. 100 cm) indokolja, hogy a betűk testét adó habbetűre egy újabb rétegként fényes, kontúrmart előlap kerüljön. Ezt az elvárást a hely exkluzivitása kisebb méretű betűk esetén is alátámasztja.

3d világító betűk

A legtartósabb 3D betű fémpalásttal, kézimunkával készül. A tetszőleges színű előlap opál plexiből van kivágva. A térbeli feliratok látványos, egyedi megjelenést adnak az egész épületnek.

szálloda térbeli felirat

A fémhatású dekor előlappal ellátott habbetű a súrló fényben is egyenletes felületet mutat. A különböző színmintákkal kapcsolatban érdeklődjön reklámstúdiónkban.

pengebetű, alu lemezbetű

Az alu lemezfelirat távtartóval van felhelyezve, amely emiatt árnyékot vet a falra. A betűk tetszőlegesen festhetőek, fóliázhatóak igény szerint. Az alu lemezbetű szálcsiszolt anyagból patinás.

Pontos, igényes kivitelezés. Kérjen referenciát!

Világító 3D felirat, térbeli fémbetű, plexibetű készítése, nemesített felületű habbetű

3D feliratok árai

A térbeli felirat pontos árajánlatának megadásához előzetes egyeztetés szükséges. Kérjük, hogy küldje el elképzelését!

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, hiszen a 3D betűket masszív szivacsos anyagból készítjük (polisztirol). Amennyiben nagyon tartós feliratot szeretne, válassza a fémpalásttal kialakított térbeli feliratot, amelyet világító kivitelben készítünk el.

Amennyiben a térbetű csak plexiből van, a kivitelezés ideje kb. egy hét. Természetesen befolyásolja a határidőt az is, hogyha világító feliratot szeretne. A legkomplexebb megoldás a világító plexibetű fémpalásttal. Ebben az esetben 2 hét az általános kivitelezési határidő.

A 3d felirat típusai közül a legnépszerűbbek a világító dobozbetű, a világító habbetű, a 3d betű háttér világítással. Ha szükséges, készítünk Önnek látványtervet!

A pvc betűből 18mm vastagságot tudunk előállítani. A pvc betű rétegeléssel történő vastagítását nem javaslom. A betűk mérete és a kívánt technológia alapján a világító habbetűt javaslom. A világító habbetű háttérvilágítással rendszerint 5cm-es habból készül, de akár 20cm vastag habbetűt is elkészítünk.

A habbetűnél az 5cm-nél kisebb karakterek erőltetett megjelenést adnak, nem mutatnak jól. Egy hasonló dilemma miatt döntöttünk úgy, hogy 10mm pvc alaptestre frontként helyezünk prémium dekor előlapot ami anyagában bronz színű. A vastagságot adó pvc forma vágott lemez pedig porszórással lett bronz színre festve. A 3d dekor akár kiemelhető távtartókkal (ezért jó, hogy kétrétegű) egy zuzmófalból is, de a 3d zuzmo logó dekort meg kell tervezni nem csak előnézetből hanem oldalnézetből is.

A felirat frontja a képen látható v.kék? A felirat milyen RAL színnel rendelkezik? A háttérvilágítás melegfehér színű? A betűnkénti kialakítást elő tudják készteni még a fal burkolatának kivitelezése előtt? A betűnkénti vezetékelés kialakításának lehetősége fontos szempont, különben a falon látható kábelcsatornával lehetne csak megoldani a a vezetékek összeköttetését.A fal mögött van hely az elektromos összeköttetésre, trafó elhelyezésére kötődobozban? Ez kb. 30 x 20 x 10 cm-es dobozba fér bele, ami vagy a fal túloldalán vagy a falba rejtve elhelyezve tehető.

A logó jellege miatt plexi dekorból tudom elképelni, hogy a legszebben mutat. Csatolom a mintát. A dekort távtartókkal rögzítenénk. Megrendelés esetén látványtervet készítünk a 3d plexi dekorról.

Köszönjük megkeresését. A logó méretének vizszintes-függőleges aránya 15:10, azaz ha a 600 cm-es rendelkezésre álló magasságot kihasználjuk, akkor a 3d felirat kb. 450cm széles lesz, azaz marad kb 75-75cm két oldalon az 600cm-hez képest. 3d betű, logó vastagság koncepciója:A "K" betű 75cm magas, ez determinálja a teljes 3d felirat vastagságát, ami javaslatom szerint 10cm-es legyen, ami megfelelően vastag, szép plasztikát fog jelenteni.A másik fontos szempont a 3d logóban levő kis idom, aminek vonalvastagsága mindössze 3cm, vagyis a két idomnál a 2cm vastagságot használnánk, hogy a két kis idom ne legyen mélyebb mint szélesebb.

Árajánlatot szeretnék kérni 100 x 50 cm-es lézervágott logóra, szálcsiszolt arany színben. A tábla egy greslapra kerül majd rögzítésre, amennyiben megoldható csak 2 oldalú ragasztóval, 5 cm-re eltartva. A 3d felirat termékre legkésőbb két hét múlva lenne szükségem van. Válaszát előre köszönöm.

--

Köszönjük szíves érdeklődését, lerajzolná a rétegrendet (kívánt vastagsággal oldalnézetből, jelölve, hogy mi az amit hozunk és mi az amit adunk? Az "5 cm-re eltartva" Erre lennék kíváncsi, hogy hogyan, milyen anyagból, milyen keresztmetszetű színű távtartóval gondolta a kis betűk tekintetében. "A tábla egy greslapra kerül majd rögzítésre" Mit ért táblán? A betűket vagy van egy pusz hordozó? Csatolva küldök néhány lehetőséget, melyik kivitel áll a legközelebb az elképzeléséhez?

Árajánlatot szeretnék kérni 40x55 cm-es lézervágott logóra, szálcsiszolt arany színben. A tábla egy greslapra kerül majd rögzítésre, amennyiben megoldható csak 2 oldalú ragasztóval, 5 cm-re eltartva. A 3d felirat termékre legkésőbb két hét múlva lenne szükségem van. Nem készítettem még ilyet, de tudok csatolni egy képet, hogy milyet szeretnék. Amik fontosak számomra, hogy külön álló 4d betűk legyenek. Fém, vagy fémhatású (szálcsiszolt arany vagy bronz színben) Eltartva szeretném, de 1,5 cm is elég lehet. Egy 18 mm vastag, formára vágott greslapra szeretném rögzíteni ideiglenesen, de ezt akár kétoldalú ragasztóval is megtudom oldani. 

-- 

Köszönjük szíves érdeklődését, lerajzolná a rétegrendet (kívánt vastagsággal oldalnézetből, jelölve, hogy mi az amit hozunk és mi az amit adunk?  Az "5 cm-re eltartva" Erre lennék kíváncsi, hogy hogyan, milyen anyagból, milyen keresztmetszetű színű távtartóval gondolta a kis betűk tekintetében. "A tábla egy greslapra kerül majd rögzítésre" Mit ért táblán? A betűket vagy van egy pusz hordozó? Csatolva küldök néhány lehetőséget, melyik kivitel áll a legközelebb az elképzeléséhez?

Szeretnénk árajánlatot kérni kültéri habbetűs cégfeliratra, opcionálisan háttérvilágítással.

A csatolt képen látható 3d logót szeretnénk az iroda falára, A felirat hossza 3,5 m vagy 4.6 méter lenne, attól függően hogy a két ablak közé, vagy a két ablak széléig érne, ezért szeretnénk mindkét méretre ajánlatot kérni.

-- 

Véleményem szerint 4,6 méteres legyen a felirat szélessége, mert a két ablak között érdemes lenne még kb. 40-40 cm-elhagyni az ablakok szélétől, hogy szép legyen a 3d felirat.

A világító habbetűnek fontos, hogy tere legyen. Persze ha ragaszkodnak hozzá 300 cm-re is kalkulálok később árat.

Amennyiben a háttérkazetta nélküli verzió tetszene, annak hátránya, hogy betűnként ("O" betűnél a belső ív miatt két helyen is) ki kell állni a 12v-os vezeték kanócokkal a homlokzaton, a vezetékeket belülről kell fővezetékkel ellátni. Vagyis a munkavégzés belül jár vésési, fúráis munkálatokkal. Ezért általában ezt nem javasoljuk, ha kész épületre kerül a világító habbetű.

-

A penge 3d betűnél a távtartó felhelyezése gyakorlatot feltételez, mivel a betűre utólag lehet a távtartót felragasztani.

Szeretnénk ajánlatot kérni  iskolánk kültéri habbetű felirat készítéhez. Mivel az iskolánk szűkös anyagiakkal rendelkezik, ezért bármilyen költségkímélő megoldási javaslatot szívesen veszünk., kb. 35 cm magassággal, 5 cm habbetű vastagságban, a 3d felület kérgesítve, festve RAL szín szerint.

-- 

A látványterv alapján kérem, hogy ellenőrizzék a habbetűk méretét. Nekem úgy tűnik, hogy kb. 20cm magas a betűk magassága.Milyen széles pontosan az kapú feletti betontető rész? Van a tetején bitumenes szigetelés?

A habbetű rögzítéséhez nem elegendő az alsó tartókonzol, a habbetű, ha kérgesítjük is (felület keményítés a habbetű magja puha marad, nem lehet tartósan csavarosan rögzíteni) , előbb-utóbb egy nagyobb viharnál ki fog törni az alsó tartószerkezetből, ezért szükség van a két sínes hátsó támasztásra, de az viszont jelentősen látszódni fog, ezért 20mm-es alu zártszelvényből érdemes elkészíteni. Ha van szigetelés a tetőn, akkor nem szabad lefúrni a tartószerkezetet, súlyozással lehet rögzíteni.

Kérem, hogy készítsenek egy fotót a betontetőről,hogy a rögzítési feltételek megismerhetőek legyenek!Csatolok egy másik megoldási típust, illetve a sínes rögzítési képet, de azt falra készítettük.A műszaki feltételek tisztázása után árajánlatot adok.Várom válaszát!

Kérem, hogy adja meg a habdekor RAL színeit kívülről befelé haladva. Amennyiben meg tudjuk oldani a köröket porszórással festjük a teljes homogenitás miatt (külső kör széle és a palást miatt), ha a száradási idők és egyéb technikai akadályok merülnek fel, akkor a festés helyett a felmatricázott előlapot választjuk.