Szórólap

szórólap, oklevél, meghívó, prospektus

A szórólapkészítés digitális nyomdánk alapvető feladata. A Dicentra Reklámstúdió és Digitális Nyomda Budaörsön, Budapesten szórólapot, meghívót, oklevelet, prospektust, katalógust, illetve bármilyen digitális nyomdai terméket gyorsan elkészít Önnek. A digitális nyomdai anyagok, így a szórólap tervezése gyors és hatékony lehet akkor, hogyha Ön is segíti munkánkat. Amennyiben kész grafikai tervet kapunk, a szórólap gyártását azonnal megkezdjük.

Szórólapok és egyéb digitális nyomdai termékek

Szórólapkészítés, prospektus, szóróanyag, oklevél, meghívó, mappa, prospektus, kiadvány, üzletkártya, CD borító, DVD borító, digitális nyomtatás, katalógus, használati utasítás, mappa, dosszié.

A prospektus gyors határidővel készül el. Egy prospektus irkatűzése során figyelembe kell venni a lapok számát, amely a grafikai tervezésnél lényeges beállításokat követel meg, hiszen a borító és a belív mérete eltér egymástól.

A szórólap készülhet intézménynek, cégnek, magánszemélynek. Egy aktuális információ közzétételére a szórólap kiválóan alkalmas reklámeszköz. A színes szórólap előnye az, hogy képes a valóságot teljesen visszatükrözni, az információt megfelelően átadni.

A prospektusok készítésénél fontos a nyomdai színbeállítás. Érdemes emiatt próbanyomatot készíteni, hiszen a különböző monitorok színei gyakran eltérnek egymástól. A katalógusok grafikai tervezése koncentrációt igényel a grafikusok részéről hiszen, a nyomdai előkészítéshez tapasztalat szükséges. Szívesen segítünk az Ön prospektusának nyomdai előkészítésében.

A perszonalizáció lehetősége már korábban elkezdődött a digitális nyomdák életében. Napjainkban ennek kulcsszerepe van a cégek nyomdai igényeinek megfogalmazásában. A papír olcsó és kreatív alapanyag, ami különböző felületnemesítésekkel és kötészeti trükkökkel átalakul és kreatív információhordozóvá válik.

Budaörsön prospektus, kiadvány azonnal elkészíthető kis darabszám esetén is. Az ön elképzelése papírra kerül és mi formába öntjük. A szóróanyag Budaörsön gyorsan elkészül a Dicentra Digitális Nyomdánk által. Küldje el nyomdakész grafikai anyagát vagy terveztesse meg velünk! A prospektus készítése szép feladat. Keressen bennünket szaktanácsunkért! (Tel.: 06-23-428-353)

A szórólapkészítés Budapesten, Pest megyében a Dicentra Digitális Nyomdában. Vállaljuk szórólapok vagy egyéb nyomdai kiadványok, prospektusok, leporellók szerkesztését, grafikai tervezését, nyomtatását, hajtogatását, irkatűzését. Szórólap készítése gyorsan, kiváló minőségben.

Szórólapok és digitális nyomdai ötletek képekben

Szórólapok, meghívók, prospektusok, oklevelek, kiadványok tervezése, nyomtatása gyorsan.

Szórólapnyomtatás áraink

szórólap árak

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben nyomdakész anyaggal rendelkezik, a szórólap gyártását azonnal megkezdjük.

A digitális nyomdai papírok tökéletesen megfelelőek erre a célra. A 200 g/nm-es papíron ez az igény maradéktalanul teljesül (nyilvánvaló, hogyha a szórólapot az ablakhoz tartjuk és átvilágítjuk, akkor látszani fog a másik oldal is).

Számos meghívót készítettünk, így természetesen meghívómintával tudunk szolgálni.

Ahhoz, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb megoldást válassza, kérem, hogy jöjjön el hozzánk és tekintse meg kreatív papírjainkat. Természetesen az Ön által felsorolt oklevél nyomtatással kapcsolatos feltétételeket tudjuk teljesíteni.

Kérjük, hogy a szórólap grafikai anyagleadás előtt szíveskedjen ellenőrizni a kép-, a szöveg- és az adattartalmakat! (Megfelelő szöveg-képkapcsolat, helyesírás, elgépelés, hiányzó adat, stb.)

Kérem, hogyha a mostanihoz hasonló egynapos gyártási igényük van, akkor azt telefonon is jelezzék nekem, hogy mielőbb tudjuk ezt és így át tudjuk szervezni a munkáinkat. Az  LA4-es nyomdai anyag amit küldtek az nem leporelló (mert a leporelló 2x,3x,4x stb hajtott szóróanyag hanem csupán egy két oldalas LA4-es szóróanyag a grafika alapján. LA4 kétoldalas szóróanyagot szeretnének ugye? Erre kaptunk grafikát.