Digitális nyomtatás

plakátnyomtatás, molinó, szóróanyag, névjegykártya,matrica 

A digitális nyomtatásban gyors és közvetlen segítséget nyújtunk Önnek. Digitális nyomdánkban plakátok, molinók, szóróanyagok, prospektusok, oklevelek, meghívók, névjegykártyák, stb., gyártását vállaljuk. A digitális nyomtatás Budapest közvetlen közelében Budaörsön található a Dicentra Digitális Nyomdában. Ha már nyomdakész grafikai anyaggal rendelkezik a  digitális nyomtatást gyors határidővel vállaljuk. 

digi pack Budaörs
prospektus gyártás
képeslap nyomtatása

Digitális nyomtatás gyorsan

Meghívók, naptárak, prospektusok, leporellók, kiadványok, mappák, tájékoztató füzetek, szóróanyagok digitális nyomtatása

mappa gyártása

A mappák gyártása stancszerszámal készül. A stancszerszám lehet egyedi vagy használható a már meglévő mappához korábban legyártott sablon is. Az A4-es mappa egy olyan nyomdai termék, amibe az A4-es papírok kényelmesen beleférnek, rendezi azokat.

céges prospektus digitális nyomtatással

Céges prospektusok, tájékoztatók, szóróanyagok gyártása írkatűzéssel,spirálozással, sínnel kreatív vagy digitális nyomdai papírra.

digitális nyomtatás

Számos nyomdai termék nyomtatható digitális nyomtatással. A digitális nyomtatás napjaink népszerű nyomdaipari technológiája gyorsasága, egyedisége miatt.

étlap nyomtatása

Étlapok nyomtatása digitálisan, fóliázva, formastancolva a Dicentra nyomdában Budaörsön. Az étlapok nyomtatásának titka a türelem, mert tapasztalatunk szerint minden egyes mintapéldány átadása után van egy-egy újabb olyan ár, étel, stb., amelyet az étterem újragondol. Úgyhogy itt a nyomdai jelszó: Türelem!

konferencia szóróanyag gyártása

 A nyomdai kiszállítást olyankor ajánljuk, amikor a határidő nem rövid, viszont a személyes kapcsolattartás lehetősége korlátozott. Ilyen ha egy konferenciára szóróanyagot gyártunk. Érdeklődjön a nyomdai lehetőségekről a Dicentra nyomdában.

Cégbemutató prospektus fémspirállal egy vagány kiadvány. Ha Önnek szüksége van digitális nyomtatásra küldje el grafikai anyagát, segítünk a nyomdai kivitelezésében.

A digitális nyomtatás árairól áraink menüpontban tájékozódhat vagy kérjen árajánlatot!

A digitális nyomtatás ára a nyomdakész anyag grafikai méretétől, a nyomtatásra használt alapanyag minőségétől és a darabszámtól függ.