Grafikai terv

grafikai tervezés, látványterv készítés, 3d terv

A 3d tervezés a fantázia és valóság találkozásának lehetősége. A Dicentra reklámstúdió látványtervet készít bonyolultabb dekorációk,  esetén. A látványterv készítése a megrendelőt segíti a döntéshozatalban. Érdemes látványtervet készíteni minden nagyobb megrendelés esetében. A látványterv, 3d terv készítése nagyobb projektek esetén nélkülözhetetlen.

Látványterv készítése, térbeli betűk látványterve, pavilondekoráció

A címkéket, matricákat igény szerint laminálóréteggel látjuk el, ezáltal tesszük őket tartóssá, vízállóvá. A címkék tetszőleges formával készülhetnek, amihez külön kontúrfájlt kell létrehozni. A Dicentra Reklámstúdióban címkéjét gyorsan elkészítjük.

Az egyedi készítésű borokhoz, sörökhöz egyedi matrica, üvegcímke dukál. A Bormatrica, pálinkamatrica vagy üvegmatrica speciális, jó tapadású. Keressen bennünket a részletekért!

A matrica bármilyen grafikából elkészíthető, tetszőleges mennyiségben. Amennyiben Önnek nincs konkrét elképzelése, a matrica kivitelét illetően, akkor annak finomításában szívesen segítünk.

A stancolt matricák nagy számban történő gyártása stancszerszám segítségével készül. Ezzel a lehetőséggel kis költségráfordítással tetszőleges formájúvá teheti a matricáját.

A gyermekek számára készített színes matricák nagyon népszerűek. Családi nyaralásokból, régi fotókból, mesefigurákból készülhet egyedi matrica vagy matricás album.

A látványterv készítés lehetőség a megrendelő és kivitelező között, hogy megértsék egymást.

A látványterv készítésének mindig összhangban kell lennie az árajánlatkérés vagy megrendelés paramétereivel.

Gyakran Ismételt Kérdések

A drágább kivitelezést igénylő reklámok, mint például a világító reklámtábla. a ledes térbeli belű, a kiállításra szánt exkluzív pavilon  vagy a sorozatgyártás előtt álló csomagolásterv mindegyike igényli a szakszerű  3d tervezést. A grafikai terv többféle nézőképből való megjelenítése vagy az árnyék és fényhatások feltüntetése egyaránt megindítja a képzelőerőt és segíti a jó döntést.
A flashban  vagy más 3d programban készített térbeli terv csak akkor indokolt - ez időigénye miatt  költséges-, hogyha a megrendelést követő gyártási folyamat igényli a megrendelő pontos vizuális elképzeléseinek ismeretét és jóváhagyásra alkalmas változatot tud biztosítani. Ilyen például egy bonyolult falfelülettel rendelkező üzlet kinézeti 3d terve.

Fontosnak tartjuk a letisztult, kontrasztos megjelenést, külön figyelmet fordítunk a környezettel (pl. szomszéd üzletek, közlekedési csomópontokból való láthatóság) való összhangra.A különböző reklámdekorációs alapanyagok alkalmazásánál kiemelt figyelmet fordítunk az égtáj szerinti tájolásra (pl. déli oldalra nem ajánlunk fekete színű fóliát, mert tönkre teszi az UV a dekort), a rögzítési lehetőségekre, a időjárás viszontagságaira. A cégdekorációhoz tartozó pontos árajánlat megadásához elfogadott látványtervre van szükség. Az általunk felmért vagy beküldött fotóanyagot felhasználva fogjuk az új dekorációs arculatot bemutatni. Ezt követően határozzuk meg a felületekkel kapcsolatos műszaki igényeket és adunk árajánlatot a reklámkivitelezésre. A dekorációs arculat látvány tervezése során a megadott koncepció alapján a cégfelirat vagy logó a megrendelő elképzeléseinek megfelelően kerül beillesztésre a kívánt dekorációs felületre.Továbbá megrendelő közreműködésével kép vagy rajzelemek forrásanyagait használva kerül megalkotásra a komplett reklámdekoráció. feladatok: koncepció bemutatása (skiccek), látványterv készítése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés