Megállítótábla

Megállítótábla készítés Budaörs

A megállítótábla a boltok, üzletek mindennapos reklámlehetősége, kelléke. Egy újabb ötlet, egy gyors akció kiváló reklámeszköze a megállítótábla. A kétoldalas megállítótábla sokféle lehet. Anyaga és funkciója szerint létezik krétával írható fa megállítótábla, filccel írható megállítótábla, műanyag megállítótábla és fém megállítótábla. A megállítótábla könnyen összecsukható így könnyen tárolható, kültéren és beltéren egyaránt használható.

Megállítótó tábla készítése, megállítótábla vízálló plakáttal
Közlekesési tábla, cégtábla, irányítótábla készítése, táblakészítés
Mágneses cégtábla készítése cserélhető cégnevekkel

Megállítótábla, irányítótábla gyártása  Budaörsön, a Dicentra reklámstúdióban. 

Megállítótábla Budaörsön, a Dicentra reklámstúdióban vehető át.

filccel írható megállítótábla készítése

A filccel írható műanyag megállítótábla kültéren, beltéren egyaránt alkalmas arra, hogy eladja termékét szolgáltatását. A filccel írható megállítótábla kitűnő reklámeszköz, amelyet reklámstúdiónkban megtekinthet és el is vihet. Várjuk szíves látogatását!

Krétával írható megállítótábla, krétatábla készítése

A krétával írható megállítótábla egy egyszerűbb megoldás, azonban műanyag alapanyaga miatt rendkívül strapabíró. A krétával írható műanyag megállítótábla, a Dicentra reklámstúdióban szerezhető be.

kínálópult, megállító dekor, információs dekorpult készítése

A  nagy fém megállítótábla plakátok, matricák reklámeszköze. A plakátot egy fólia védi a csapadéktól, a környezeti ártalmaktól. Fém megállítótábla Budaörsön a Dicentra reklámstúdióban kapható.

Egyedi megállítótábla készítése

Egydi fém megállítótábla amely tetszés szerinti lábazaton áll. Ezért a hatékonysága miatt nem kell aggódnia. A fém megállítótábla hatékonyan segíti üzletének forgalmát, hiszen a partnereit eligazítja. 

pattintós keretű plakáttartó gyártása

Egyedi plakátkeretek többféle méretben, széles választékban, egyedi plakátok készítése, digitális nyomtatása a Dicentra reklámstúdióban.

megállítótábla, irányítótábla, plakátkeret készítése

A filccel írható műanyag megállítótábla kültéren, beltéren egyaránt alkalmas arra, hogy eladja termékét szolgáltatását. A filccel írható megállítótábla kitűnő reklámeszköz, amelyet reklámstúdiónkban megtekinthet és el is vihet. Várjuk szíves látogatását!

Megállítótábla, egyedi reklámtábla, táblakészítés, megállítótábla készítés

Megállítótábla többféle változatban áll az Ön rendelkezésére. Tekintse meg megállítótábláinkat, hiszen a megállítótábla sokat segíthet az eladóhelyi reklám tekintetében.

Megállítótábla áraink

reklámeszközök, displayek, megállítótáblák gyártása, reklámeszközök digitális nyomtatással.

fa megállítótábla Budaörsön, a Dicentra reklámstúdióban található meg. Tökéletes reklámmegoldás étterem, büfé vagy butik számára, hogy akcióit ismertesse. A fa megállítótábla könnyen tisztítható. Ön mindennap új akciót hirdethet meg. Fa, krétával írható megállítótábla Budaörsön? Dicentra!.