Kiállítás dekor

kiállítás dekoráció, rendezvénydekoráció

Reklámdekorációs ötletekkel állunk kiállításokra, rendezvényekre készülő partnereink rendelkezésére, ahol megjelennek, a nagyközönség előtt bemutatkoznak. Fontos a megkülönböztethetőség, a feltűnő kiállítási dekoráció. Standépítés alkalmával már számos alapanyaggal dolgoztunk, bármilyen kihívást szívesen veszünk. A rendezvénydekoráció sokféle lehetőséget nyújt Önnek, amelyet  mi reklámkivitelezéssel megvalósítunk.

Kiállításokhoz dekorációs ötletünk

Kiállításdekoráció! Gyors, hatékony reklámkivitelezés. Kiállítási stand grafika tervezése, stand gyártása, helyszíni kivitelezése.

üzletlánc kinálófala, display dekoráció

A Kludi cég az egyik barkácsáruházban építtetett fel dekorációs háttérfalat. A csaptelepek felett található sík felület alkalmas arra, hogy a Kludi céget hirdesse, a pavilon dekorációt megelevenítse. A pavilonra időnként új dekorációs matrica kerül kihelyezésre.

egyedi rendezvény faház dekor

 A Miele cég felkérésére az OTP Gournament fesztiválra készítettünk juta zsákokból rendezvénydekorációt egy faházra. A zsákok kiterítve kerültek ki a faház összes felületére. A jutazsákok előre, a kívánalmak szerint lettek megfestve (Miele, London, India, Chicago, Bombay stb.). A zsákokból összeillesztett cégdekoráció elérte hatását, emlékezetes volt.

kiállítási fal dekorálása

Látványos rendezvénydekoráció lehet a habból kivágott plasztikus felirat. A habbetű felhelyezéséhez használt kétoldalú ragasztó jól tapad és nyom nélkül visszaszedhető. A habbetű, mint plasztikus felirat a Dicentra Reklámstúdióban rövid határidővel készül el.

Videó: https://youtu.be/cwvInJ0aWjg

A pop up fal nagy méretű mobil háttérfal

A pop-up fal (sajtófal) összecsukható harmonika alumínium szerkezettel, hordozótáskával rendelkezik. A pop-up fal dekor elemei mágneses rögzítéssel kerülnek fel a tartó szerkezetre. A grafika 6 db függőleges csíkban elhelyezett, pontosan illesztett dekorral kerül installálásra.

Videó: https://youtu.be/r-nxgbgNw94

mobil molinó állvány

A mobil reklámeszközök átalakíthatóak kültérivé, ha a várható erőhatásokat (elsősorban szél) figyelembe vesszük. A molinót tartó szerkezet kültérivé átalakítás során, a fém talpazatot átfúrjuk és sátorcöveket (4 db) teszünk hozzá. A felső sarkokat ponyvakötéllel (rugalmas) 2-2 külső irányba, a talajhoz rögzíthetővé tesszük.

professzionális kínálópult

A kínálópult dekoranyaga pop-up film és vinyl dekor, amely összecsukható harmonikaszerű alumínium szerkezetre kerül. A kínálópult rendelkezik belső polcrendszerrel, pulttal.

videó a kínáló pult összeszereléséről

Kiállítások, reklámdekorációs kivitelezések

Kiállításdekoráció, rendezvénydekoráció, standdekoráció, pavilonkészítés, roll-up banner, x banner, L banner, egyedi displayek

Kiállításokkal kapcsolatos dekor eszközök árai

roll up, pop up fal, x banner, kínáló pult, molinó, reklámtábla, szórólap. A standdekor ára egyedi, kérje árajánlatunkat!

Gyakran Ismételt Kérdések

A kiállításdekoráció általában alapos tervezéssel indul. A kezdet előtt azonban tapasztaljuk, hogy a kiállítási feltételek megváltoznak, így gyors és hatékony segítségre van szükség. Egy alaposabb megbeszélést követően a problémák nagy része (kiállításdekoráció rögzítése, más kiállítók általi gondok stb.) előrevételezhető, elhárítható. Keressen bennünket elérhetőségünk bármelyikén, időpont egyeztetés miatt!