Habbetű

Habbetűkészítés, hablogó, habfelirat gyártás

A 3d feliratok közül a habbetű az egyik legnépszerűbb típus. Látványos és költséghatékony. A habbetű megfelelő felületkezelés esetén tartós kültéri 3d cégfelirat. Habfelirat, hablogó tetszés szerinti méretben és színben gyártható. Lehetőség van a legkülönbözőbb dekor habformák gyártására rövid határidővel. A habbetű térbeli forma, az adott céglogót, cégfeliratot különlegessé teszi. A habbetűből készített cégfelirat kemény polisztirolhabból készül. Igény esetén világító habbetűt készítünk, ahol a LED világítást a habbetű hátuljába rejtjük el, amely a hátteret világítja meg. A világító habbetű általában fehér színnel világít, de készülhet sárga, piros, kék, stb színű ledekkel is  háttérvilágítás. Készülhet habdekor rendezvényre, kiállításra, díszíthet standokat. A habbetű kiváló megoldás irodák, lakások belső dekorációjaként is.

A világító habbetű indirekt világítással készül.
habbetű fényes dekor előlappal készülhet
habbetű ezüst szálcsiszolt előlappal gyártható

Habbetű, plasztikus betű, térbeli felirat, plasztikus logó, világító habbetű, világító felirat

A világító habbetű feltűnő és különleges. A világító 3D habbetű mögé rejtett LED-es világítás kiemeli a formákat. Térbeli logók, 3D cégfeliratok vagy bármilyen 3D forma elkészíthető polisztirolból.

arany habbetű készítése

A képen látható 3D logó dekor esetében a betűk előlapjához anyagában szálcsiszolt arany dekorlemezt használtunk, de a betűk testének felületkezeléséhez nem találtunk költséghatékony megoldást. Így kétféle arany dekor látható, de alkalmazásuk nem gyengíti egymást.

egyedi habból készített cégfelirat

Az Édes Velence fagyizó és cukrászda Velence közkedvelt betérője  látogatóknak, a helyieknek. A habbetű úgy lett megtervezve, hogy illeszkedjen a meszelt épületfal stílusához, az épületen levő díszvonalakhoz. Látogasson el Velencére, kóstolja meg a fagyit és tekintse meg a habbetű általi térbeli alkotást. Habbetű készítés, Budaörsön, Dicentra!

kör alakú hablogó

3D habbetű logó kivágható dekorhabból. A képen látható cég logójánál a különböző rétegek színben és vastagságban is eltérnek, így az összhatás különlegesre sikerült. Térbeli logó készíthető, a Dicentra Reklámstúdióban.

cégfelirat habbetűből

A habbetű formája tetszőleges. A plasztikus betű megmunkálásának lehetőségei korlátlanok. Érdemes szabadjára engedni a fantáziát, hiszen a kiválasztott habbetű reklámhatását hosszú időn keresztül fogják az emberek megcsodálni. Térbeli reklám, 3D felirat készítése Budaörsön, Dicentra!

habbetű fényes dekor előlappal

Az dekor előlappal ellátott habbetűk elegáns és olcsó térbetű kiviteli lehetőségét adják.

ledes habbetű gyártása

A térbeli felirat csarnokok falára is felkerülhet. A 3D betű habbetű akár közvetlenül a csarnok falára rögzíthető kis súlya miatt. A világító plasztikus betű hatása egyedülálló. Amennyiben Önnek is tetszik a habbetű, úgy keressen fel bennünket.

Habbetű, plasztikus betű, térbeli felirat, 3D felirat, világító habbetű

A habbetű népszerű reklámfelirat. Látogasson meg bennünket és ismerje meg, a habbetű készítés lehetőségeit!

Habbetű készítés, kedvező habbetű árak

A habbetű készülhet tetszőleges vastagságú habanyagból. A habbetű készítésének ára függ a habbetű, hablogó grafikájának részletgazdagságától, a térbetűk színeitől, számától, méretétől . Küldje el az részünkre habbetűjének rendelkezésre álló grafika anyagát (lehetőség szerint vektoros grafikai fájlt kérünk) és segítünk Önnek a habbetű megvalósításában! Habvágás, habbetűk, hablogó kivitelezése videó

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen a habbetű kihelyezését általában magunk végezzük. Ezt többek között azért jó ránk bízni, mert számos segédeszköz szükséges ahhoz, hogy a plasztikus betű a végleges helyére kerülve, olyan esztétikai élményt nyújtson, mint amilyet Ön szeretne. A homlokzati falfelület egyenetlensége, a fal sikamlóssága, a kihelyezést végző személy arányérzéke egyaránt szükséges ahhoz, hogy a habbetű kihelyezése szép legyen.

Amennyiben néhány napra szeretne habbetűt, akkor igen. Azonban a tartós megoldáshoz mindenképpen masszívabb, az építészetben használatos habanyagokat alkalmazunk. A habbetű felületkezelésénél a megfelelő festékréteg alkalmazása esetén a habbetű évekig bírja majd az időjárás viszontagságait.

Többnyire attól függ, hogy a plasztikus betű szélessége (betűk vonalainak szélessége) vizuálisan "elbírja" vagy sem, a forma túlzott mélységét. Amennyiben túlságosan vastag a habbetű, oldalnézetből a felirat "összeolvadhat" és az üzletdekoráció nem lesz mutatós.

A plasztikus betű készítésénél igaz, hogy színskála alapján dolgozunk, de ez a színskála a festékgyártóé vagyis a habbetű színgaranciáját ez alapján tudjuk elvállalni.

A habbetű, a habvágás készítéséhez szükségünk van a rajz vektoros változatára, hiszen a 3D betű vagy bármilyen 3D forma kivágásához ez szükséges. 

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük esküvői habbetű árajánlatunkat Az általunk választott betűtípussal hasonló stílusban vagy ha módjában áll, küldje el részünkre a pontos habbetű betűtípustát.

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük habbetű árajánlatunkat.A kis méret miatt a jelenlegi tábla átfóliázása nem biztos, hogy tartós lesz, a famintázatú alapdekor felfestése pedig költséges lenne.Új tábla alapdekort (famintázatú) készítenénk műhelyünkben fehér habbetűket ragasztva rá a leírás szerint.Adok árat arra is, ha  a táblát behozzák megtisztítva, feltételezve, hogy a jelenlegi grafika leszedése után újszerű táblára lehet dekorálni, de ezt előkészíteni általában nem éri meg, sok időt igényel.

Köszönöm levelét.Kérhetek egy vektoros tervet ami méretarányos.Még ha az iroda nincsen is készen érdemes lenne látványtervet is készíteni.A világító habbetűhöz a fal mögött van lehetőség a vezetékek betűnként történő összekötésére? Fontos lenne, hogy szép legyen, hiszen betűnként kell az áramot betáplálni.Csatolok néhányat világító habbetű munkáinkból.