Habbetű

Habbetűkészítés, hablogó, habfelirat gyártás

A 3d feliratok közül a habbetű az egyik legnépszerűbb típus. Látványos és költséghatékony. A habbetű megfelelő felületkezelés esetén tartós kültéri 3d cégfelirat. Habfelirat, hablogó tetszés szerinti méretben és színben gyártható. Lehetőség van a legkülönbözőbb dekor habformák gyártására rövid határidővel. A habbetű térbeli forma, az adott céglogót, cégfeliratot különlegessé teszi. A habbetűből készített cégfelirat kemény polisztirolhabból készül. Igény esetén világító habbetűt készítünk, ahol a LED világítást a habbetű hátuljába rejtjük el, amely a hátteret világítja meg. A világító habbetű általában fehér színnel világít, de készülhet sárga, piros, kék, stb színű ledekkel is  háttérvilágítás. Készülhet habdekor rendezvényre, kiállításra, díszíthet standokat. A habbetű kiváló megoldás irodák, lakások belső dekorációjaként is.

A világító habbetű indirekt világítással készül.
habbetű fényes dekor előlappal készülhet
habbetű ezüst szálcsiszolt előlappal gyártható

Habbetű, plasztikus betű, térbeli felirat, plasztikus logó, világító habbetű, világító felirat

A világító habbetű feltűnő és különleges. A világító 3D habbetű mögé rejtett LED-es világítás kiemeli a formákat. Térbeli logók, 3D cégfeliratok vagy bármilyen 3D forma elkészíthető polisztirolból.

arany habbetű készítése

A képen látható 3D logó dekor esetében a betűk előlapjához anyagában szálcsiszolt arany dekorlemezt használtunk, de a betűk testének felületkezeléséhez nem találtunk költséghatékony megoldást. Így kétféle arany dekor látható, de alkalmazásuk nem gyengíti egymást.

egyedi habból készített cégfelirat

Az Édes Velence fagyizó és cukrászda Velence közkedvelt betérője  látogatóknak, a helyieknek. A habbetű úgy lett megtervezve, hogy illeszkedjen a meszelt épületfal stílusához, az épületen levő díszvonalakhoz. Látogasson el Velencére, kóstolja meg a fagyit és tekintse meg a habbetű általi térbeli alkotást. Habbetű készítés, Budaörsön, Dicentra!

kör alakú hablogó

3D habbetű logó kivágható dekorhabból. A képen látható cég logójánál a különböző rétegek színben és vastagságban is eltérnek, így az összhatás különlegesre sikerült. Térbeli logó készíthető, a Dicentra Reklámstúdióban.

cégfelirat habbetűből

A habbetű formája tetszőleges. A plasztikus betű megmunkálásának lehetőségei korlátlanok. Érdemes szabadjára engedni a fantáziát, hiszen a kiválasztott habbetű reklámhatását hosszú időn keresztül fogják az emberek megcsodálni. Térbeli reklám, 3D felirat készítése Budaörsön, Dicentra!

habbetű fényes dekor előlappal

Az dekor előlappal ellátott habbetűk elegáns és olcsó térbetű kiviteli lehetőségét adják.

ledes habbetű gyártása

A térbeli felirat csarnokok falára is felkerülhet. A 3D betű habbetű akár közvetlenül a csarnok falára rögzíthető kis súlya miatt. A világító plasztikus betű hatása egyedülálló. Amennyiben Önnek is tetszik a habbetű, úgy keressen fel bennünket.

Habbetű, plasztikus betű, térbeli felirat, 3D felirat, világító habbetű

A habbetű népszerű reklámfelirat. Látogasson meg bennünket és ismerje meg, a habbetű készítés lehetőségeit!

Habbetű készítés, kedvező habbetű árak

A habbetű készülhet tetszőleges vastagságú habanyagból. A habbetű készítésének ára függ a habbetű, hablogó grafikájának részletgazdagságától, a térbetűk színeitől, számától, méretétől . Küldje el az részünkre habbetűjének rendelkezésre álló grafika anyagát (lehetőség szerint vektoros grafikai fájlt kérünk) és segítünk Önnek a habbetű megvalósításában! Habvágás, habbetűk, hablogó kivitelezése videó

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy homlokzatra szeretnék habbetűt készíttetni Önökkel, a kihelyezést is elvállalják?

-

Igen a habbetű kihelyezését általában magunk végezzük. Ezt többek között azért jó ránk bízni, mert számos segédeszköz szükséges ahhoz, hogy a plasztikus betű a végleges helyére kerülve, olyan esztétikai élményt nyújtson, mint amilyet Ön szeretne. A homlokzati falfelület egyenetlensége, a fal sikamlóssága, a kihelyezést végző személy arányérzéke egyaránt szükséges ahhoz, hogy a habbetű kihelyezése szép legyen.

Vinnék Önökhöz Hungarocellt, lehet abból habbetűt készíteni?

-

Amennyiben néhány napra szeretne habbetűt, akkor igen. Azonban a tartós megoldáshoz mindenképpen masszívabb, az építészetben használatos habanyagokat alkalmazunk. A habbetű felületkezelésénél a megfelelő festékréteg alkalmazása esetén a habbetű évekig bírja majd az időjárás viszontagságait.

Mitől függ, hogy hány centiméter vastag habbetűt készítenek?

-

Többnyire attól függ, hogy a plasztikus betű szélessége (betűk vonalainak szélessége) vizuálisan "elbírja" vagy sem, a forma túlzott mélységét. Amennyiben túlságosan vastag a habbetű, oldalnézetből a felirat "összeolvadhat" és az üzletdekoráció nem lesz mutatós.

Szeretnék Pantone színt a habbetű festéséhez kiválasztani. Mit kell tennem ehhez?

-

A plasztikus betű készítésénél igaz, hogy színskála alapján dolgozunk, de ez a színskála a festékgyártóé vagyis a habbetű színgaranciáját ez alapján tudjuk elvállalni.

Szeretnénk egy figurát kivágatni Önökkel habból. Ez lehetséges?

-

A habbetű, a habvágás készítéséhez szükségünk van a rajz vektoros változatára, hiszen a 3D betű vagy bármilyen 3D forma kivágásához ez szükséges. 

Szeretnék ajánlatot kérni esküvői habfeliratok elkészítésére, a csatolt képen látható stílusban.  A két kezdőbetűt 50, míg a többi betűt 25 cm magassággal szeretnénk.

-

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük esküvői habbetű árajánlatunkat Az általunk választott betűtípussal hasonló stílusban vagy ha módjában áll, küldje el részünkre a pontos habbetű betűtípustát.

Indirekt világító felirattal kapcsolatban szeretném kérni ajánlatukat stúdió díszlethez A látványterv csak egy gyors grafikai vázlat, a habbetű kivitelezésén lehet változtatni. A habbetű világítását hátrafelé, a fal felé szeretnénk zöld leddel, de ha van rá lehetőség, akkor változtatható színű világítás lenne a legjobb. A habbetűt tartó fal felülete, OSB lap, ami hátulról bejárható, az elektromos kábelek elvezethetőek mögötte.

-

Köszönjük az alapos leírást, szeretnénk felmérni a habbetű helyszínét.

Szeretnék egy habbetű árat arra, ha csak a logó készül habbetűből, kombinálva azzal, hogy a logó szöveg falmatricából van.  Lehetséges így kérni a habbetűt?   A kör logó részt sem habbetűből készíteném, hanem festeném, mert nagyon részlethazdag a logó. Vagyis a  logó szöveg részt is dekor festeném. 

-

A kör logó részt sem habbetűből készíteném, hanem festeném, mert nagyon részletgazdag a logó.Vagyis a  logó szöveg részt is dekor festeném

Tisztelt Reklámstúdió! Érdeklődnék habbetűs homlokzati reklámtábláról. Az elképzelés 3-4 cm hab betű ami időjárás álló bevonattal készülne. A jelenlegi táblára felszerelve mert a ház szigetelése miatt más nem engedélyezett.. A mostani tábla színe fehér de szeretném fa mintázatú színre és fehér betűket. Tábla mérete 2 m x 1 m . Csatolom a mostani tábla képet, a felirat maradna. Várom ajánlatukat.

-

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük habbetű árajánlatunkat.A kis méret miatt a jelenlegi tábla átfóliázása nem biztos, hogy tartós lesz, a famintázatú alapdekor felfestése pedig költséges lenne.Új tábla alapdekort (famintázatú) készítenénk műhelyünkben fehér habbetűket ragasztva rá a leírás szerint.Adok árat arra is, ha  a táblát behozzák megtisztítva, feltételezve, hogy a jelenlegi grafika leszedése után újszerű táblára lehet dekorálni, de ezt előkészíteni általában nem éri meg, sok időt igényel.

Szeretnék árajánlatot kérni a csatolt logók habfeliratként történő legyártására, amelyet a recepciónk falára tervezünk (beltérben), a csatolt képen látható arculati színeinkben.  Mindenképpen tartós megoldást keresünk. A habbetű vastagságára szívesen fogadok javaslatot!  Amennyiben van lehetőség ezeket a logókat megvilágított verzióban is megrendelni,  úgy erre az alternatvára is szeretnék kérni árajánlatot. Az irodát hamarosan felújítjuk, tehát ezt követően várható a felirat felszerelése.

-

Köszönöm levelét.Kérhetek egy vektoros tervet ami méretarányos.Még ha az iroda nincsen is készen érdemes lenne látványtervet is készíteni.A világító habbetűhöz a fal mögött van lehetőség a vezetékek betűnként történő összekötésére? Fontos lenne, hogy szép legyen, hiszen betűnként kell az áramot betáplálni.Csatolok néhányat világító habbetű munkáinkból.

A következő, mellékelten csatolt logóhoz szeretnék árajánlatot kérni,melyet habbetűből szeretnénk viszontlátni budapesti irodánk falán. Illetve, ha matricás megoldás  is van Önöknél, azt is átgondolnánk.Méret szempontjából az iroda egyik fő falára képzelném el,így úgy gondolom egész nagy méretben készülhet el, kb. 3m szélesen. Időben a nyár elején  ha el tudna készülni a habbetű vagy falimatrica, akkor mindenképp átgondolnánk a közös dekor projektet.

-

Köszönjük. Világítós vagy nem világítós habbetűt szeretne?

Szükségem lenne fekete habbetű árajánlatra is, aminek az egyik befoglaló mérete 380 x 50 cm, a másiké 90 x 30 cm. Ez csak a logóra vonatkozna. Esetleg hátulról világító különálló betűket is tudnak készíteni?

-

Természetesen tudunk hátulról világító különálló habbetűket is készíteni. Ezt pontosan milyen felületre kellene telepíteni?

Tisztelt 3d térbetű készítő! Előzetes beszélgetésünkre hivatkozva küldöm a céges felirathoz tartozó logót. Ezt szeretnénk 3d hab vagy legalábbis 3d formában. Sajnos vis major helyzetbe kerültünk, erre péntekig lenne szükségünk. Tudnak gyors térbetűkészítés segítséget nyújtani?

-

Kérem, hogy adja meg a habdekor RAL színeit kívülről befelé haladva. Amennyiben meg tudjuk oldani a köröket porszórással festjük a teljes homogenitás miatt (külső kör széle és a palást miatt), ha a száradási idők és egyéb technikai akadályok merülnek fel, akkor a festés helyett a felmatricázott előlapot választjuk.

Ha a dekortáblára felhelyezett habbetű, amely további plasztikát ad a 3d feliratnak és eltakarja a felület egyenetlenségeiből, sérüléseiből adódó esztétikai hiányosságokat

Irodatérbe egy egyszerű, vízszintes hab logót szeretnénk, a fal méreteihez képest középre igazítva: fal méretei 2,8 m szélesség x 5,9 m magasság, így a 3d  logót kb. 1,6 m szélességűre szeretnénk.

-

Nincs akadálya, kérem, hogy küldje el a 3d logó grafikai állományát.

Fényes fehér recepciós pultunk elejére szeretnénk a habbetű logónkat felrakatni, a pult 1 m magasságú x 1,2 m szélességű, ehhez viszonyítva kb. 40 cm-es logót szeretnénk

-

Tud a pultról fotót küldeni ahova a habbetű felirat kerül?

Ajánlatot szeretnék kérni arany, ezüst, bronz 3d habbetű számra, sportversenyre, helyezések jelzésére, arany, ezüst és bronz színben 12 cm vastagságban, alsó tartóval. Tudják vállalni a térbetű készítését?t

Igen tudjuk, a 3d számok vektoros grafikai terve készen van?

Szép napot, árajánlatot szeretnék kérni a következő 3D Matt fekete logóra habbetűből 75 cm széles méretben A habbetű magassága amennyit arányosan a szélesség kiad. Szín: Matt fekete. Vastagság: milyen opciók vannak? Beltérre kerülne Személyesen venném át, és egyedül ragasztanám fel.

-

Mivel a habfelirat kicsi (ha 75cm széles, akkor kb. 15cm magasak lesznek a betűk), ezért az 1 vagy cm-es vastagságú betű polisztirol is elegendő lehet, 1,2,3 vastag 3d habfeliratot azonos áron készítjük.

Hab kockákat szeretnék festett mintával 20-25 cm kockákat. kb 16 db ot, Megtudjátok csinálni, ha igen mennyibe kerül? Csatoltam hogy hogyan néz ki az arc a hab front oldalon A többi habkocka oldal üres legyen. Játékhoz kell, tehát ledobás után jó lenne ha ne törne el.

-

A hab kockát polisztirolból tudjuk elkészíteni, vagy festve vagy pvc előlappal fedve és ezt a polisztirolra rakva felragasztva. Az átküldött mintán olyan sok a kis zöld négyzet, hogy azt festeni nem lehet (nem érné meg), csak nyomtatni, emiatt a pvc dekorlap indokolt.

Az ipari csarnokok feliratozására a habbetű alaptest bevált módszer. A habbetűre dekor betű előlapot helyezünk így tesszük csavarozhatóvá a betű testet

Üdvözlöm! Javaslom, hogy a háttértábla ne világítson, Az elektromos vezetékek betűnként áthaladnak a táblán és a tábla hátsó részébe lennének bekötve, így a tábla nem lesz mozgatható a fény javítása a teljes tábla szétszerelésével fog járni, ami nem szerencsés. A világító tábla este, a dekor világításánál csíkozott lesz, mert a hátsó világítás fénye akadályba ütközik a vezetékek által, emiatt nem lesz egyenletes. A fény előtt ne legyen semmilyen akadály! Fontos, hogy a tábla nem lehet plexiből, mert el fog törni, a víztiszta polikarbonát ugyan csavarozható ( a ragasztás nem megfelelő erre a célra), viszont kb. 8mm-es vastagságban ajánlott, mert a betűk súlya a vékonyabb tábla anyagot "meghúzza"lefelé,  (jelenlegivel azonos vastagságú anyag, ami belemegy a nútba) és bele fog a tábla nútjába feszülni, nem lehet a világítást javítani.

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük árajánlatunkat. Mivel a habfelirat kicsi (ha 75cm széles, akkor kb. 15cm magasak lesznek a betűk), ezért az 1 vagy cm-es vastagságú betű polisztirol is elegendő lehet, 1,2,3 vastag 3d habfeliratot azonos áron készítjük.