Üzletdekoráció

Üzletdekoráció, kirakatdekoráció, dekorfóliázás

Az üzletdekoráció, kirakatdekoráció dekor fóliázással kivitelezhető. Minél nagyobb az üzletdekoráció mérete, minél letisztultabb a grafikai tartalma, annál jobban felhívja magára a figyelmet. A kirakatdekor döntő tényező egy bolt,üzlet sikerességében. Szezonális engedményt, újdonságot, bolti megnyitást egyaránt érdemes üzletdekorációval meghirdetni. Budaörsi reklámstúdiónkban reklámtábla, molinó, plakát, zászló, kirakatdekoráció, betűvágás, autó dekor, padlómatrica, hűtőmágnes, egyedi tapéta tetszőleges méretben készül.

homokfúvott fólia dekor, esztétikus dekorfóliák
asztaldekor a Dicentra reklámstúdió kivitelezésében
formavágott dekorfólia, plotterfólia, kirakatfólia

Tekintse meg üzletdekoráció ötleteinket

A Dicentra Reklámstúdió a reklámkivitelezésben összegyűjtött tapasztalatait szeretné Önnek felkínálni. Az üzletdekoráció, kirakatdekoráció előtt fontos, hogy látványterv készüljön elképzeléseiről.

one way vision dekorfólia nyomtatása

A One Way Vision dekor fólia előnye, hogy belülről a világosabb külső tér felé a kilátást kis mértékben korlátozza csupán. Az egyedi grafika digitális nyomtatással kerül a nyomathordozóra. A One Way Vision fólia más néven perforált ablakfólia kiváló reklámeszköz, ha nagyméretű ablakfelülete van, az erre való kivitelezés jó választás!

Az ideiglenesen tapadó dekorfólia rendezvények eltávolítható fóliája

Az ideiglenesen tapadó fólia nyomtatásának és reklámkivitelezésének alkalmazása azokon a kényes felületeken indokolt, ahol elvárás az eredeti hordozófelület eredeti állapotának visszaállítása. Az ideiglenesen tapadó fólia szakszerű tárolás és megfelelő hordozófelület esetén többször felhelyezhető.

kontúrvágott mágnestábla dekor

A dekor faliújság lehet mágneses és formára vágott. A jó mágnesezhetőség miatt érdemes a táblát vaslemezből elkészíteni. A vaslemez kontúrvágása vízzel vágással lehetséges. A kivágott tetszőleges vastábla formára kasírozzuk a krétával írható dekorfóliát, amellyel a kivitel többfunkciós dekorfallá válik.

konténer dekorfóliázása

Rendkívül erős tapadású digitálisan nyomtatható dekor fólia, amely alkalmas bármilyen felületre, ahol a tapadás nehezebben érhető el. Használat előtt tesztelés javasolt.

belülről felhelyezett dekorfólia

Gyakran merül fel olyan igény, hogy a kirakatot, ablaküveget belülről szükséges dekorálni. A reklámdekoráció belülről történő kivitelezése esetén, átlátszó fóliára készítjük a dekorációt, a grafikát megtükrözve. A digitálisan nyomtatott átlátszó fólia mögé pedig fedőfehér fóliát helyezünk.

fényvisszaverő fólia dekortábla

Táblafelújítás fényvisszaverő fóliadekorral. A tábla rögzítéséhez rejtett konzolokat használtunk, amelyek síkba hozzák és megtartják a dekor táblát.

Üzletdekoráció, cégdekoráció, kirakatdekoráció, betűvágás, autómatrica, padlómatrica, tapétanyomtatás

A reklámdekoráció készülhet kültérre vagy beltérre.

Üzletdekoráció áraink

Kirakatdekoráció, kirakatfóliázás, üzletdekoráció,kirakatrendezés, cégdekoráció, rendezvénydekoráció

A helyszíni kivitelezéssel járó reklámdekorációs és belsőépítészeti munkáknál az árajánlatot, a munkafelmérés után tudjuk pontosan megadni. Az üzletének jelenlegi állapotáról készített fotójával segít nekünk abban, hogy megfelelő alapanyagot és annak kreatív felhasználását javasolhassuk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Tisztelt Érdeklődő! A műszaki leírásban pontatlanságok vannak. Acéllemez, plexi és szendvicslemez (háromféle anyag, de mi a célja?) A plexi és a duál szendvicslemez hogyan kapcsolódik egymáshoz? Formalakkozva szeretnék a feliratot? Az üzletdekorációt lehet kontúrvágott fóliából is kivitelezni. Ez költséghatékonyabb megoldás és szebb. Van esetleg a felületről fotója, ahova a táblát elhelyezni szeretné? Tartok attól, hogy a kétoldalú ragasztó csak akkor elegendő, hogyha a fogadó üzletdekorációs felület porózusmentes.

Igen. Vállalunk egyszerű autómatrica felhelyezést, természetesen a dekorációsmatrica is nálunk készül. Mennyi időre szeretné az autódekoráció kihelyezését kérni, hiszen ettől függően választunk alapanyagot. Létezik autódekoráció az autó teljes körbecsomagolásával is. Ebben az esetben pontos látványtervet készítünk az autómatrica felhelyezése előtt.

Az üzletdekorációt természetesen külső helyszínen is elvégezzük. A pavilon méretei, valamint a pontos elképzelés ismeretében, igény esetén grafikai látványtervet készítünk. A pavilon dekorációja készülhet visszaszedhető, vagy nem visszaszedhető dekor fóliából. Természetesen az Ön elképzelésének megismerése után, közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb dekorációs alapanyagokat és nekilátunk a munkának. 

Köszönjük levelét. Külső-belső cégdekoráció elkészítése egyaránt szükséges? Ön a döntéshozó és ott tud lenne a helyszíni cégdekoráció felméréseken? Rendelkeznek a cégdekorációhoz készített kész grafikával? Amennyiben ezek elő vannak készítve, természetesen a cégdekoráció kivitelezésének felmérése ingyenes.

Miért érdemes laminálni?

- Mert a dekor laminálás megvédi a nyomatot az erősebb mechanikai behatásoktól  (pl. karcolódás, kaparás)

- Mert a laminálás meg tudja változtatni a nyomat felületét  (matt vagy fényes felület hozható létre)

- Mert matt lamináló fólia esetén nem csillan be a nyomat  (kiállítási standoknál, sajtó fotózásnál fontos)

- Mert könnyebb tisztítani (pl. antigrafiti fóliával bevont felület esetén eltávolítható a firka)

Köszönjük levelét. A trapéz lemez külső síkjára közvetlenül cégtáblát elhelyezni nem esztétikus. Ezért 3 cm-es zártszelvény szerkezetet tennénk a dekor mögé. A cégtábla dekor kontúrvágott Alu lemezből lenne, a fehér rész fényvisszaverő fóliából, a többi szín tetszőleges, de szintén kivételes hatású dekor fóliából megoldva.

Raktáron ezüstös homokfúvott fólia áll rendelkezésre. Ettől függetlenül tudunk szinte bármilyen üvegfóliát beszerezni és abból kivitelezni igény szerint. Van olyan fólia amely méterre és van olyan amelyik tekercsben beszerezhető csak. Mekkora az üvegpanel mérete? Van grafikai anyag a fóliázáshoz, mi a pontos koncepció a fóliavágáshoz? Megfelel az ezüstös homokfúvott fólia vagy inkább eljönnek választani katalógusainkból Budaörsre reklámstúdiónkba?             

Amit ajánlok, az a prémium minőségű dekorfólia laminálva, de kérhető antigraffiti lamináló fóliával is.

Igen lehetséges ilyet készíteni one way fóliából ( perforált ablakfólia). A fehér alapszínű perforált ablakfólia szürkés hatású lesz, 

mert perforált, ami azt jelenti, hogy a lyukakon az ablak üvege látszik át, ami sötétebb tónusú. Az perforált ablakfólia összhatása

ezért (fehér fóliaszín + üveg sötétebb színe) így világos szürkés lesz (csatolom).Természetesen a fóliát tudjuk nyomtatni sötétebbre is  ( pl.antracit )

Csatolok egy színskálát, ami segíthet a színválasztáshoz. Milyen legyen a perforált ablakfólia nyomtatott színe RAL színkód szerint (persze, ezt  összhatás szempontjából pontosan nehéz belőni, de meg tudjuk próbálni)?

Az egyik a perforált ablakfólia, más nevén one way vision dekorfólia, ahol lukacsos üveg dekoráció, ezért be nem lehet látni, de kilátni lehet (nagyobb fényforrás miatt) Felhasználása kirakatdekoráció céljából, lukacsos üveg dekoráció, ezért be nem lehet látni, de kilátni lehet (nagyobb fényforrás miatt). A másik a duuble way vision dekorfólia, azaz a kétoldalas perforált ablakfólia, ahol a speciális fólia jellege laminálható az uv védelem miatt, mivel a lukak a fólián nem perforáció, hanem nyomdailag megoldottak akár antigraffiti fólia felület védelemmel

Ha Önök szedik le az előző perforált ablakfóliát, fontos, hogy ellenőrizzék a leszedés után, hogy semmilyen ragasztónyom ne maradjon a felületen a dekorálás előtt.