Reklámtábla

reklámtábla, világító reklámtábla, cégtábla, táblakészítés

Reklámtábla Budapesten, Budaörsön gyorsan, szakszerű kivitelezéssel készül.

A modern gépek és a kézimunkaerő összhangja eredményezi azt, hogy Önnek a legrövidebb határidővel készüljön el reklámtábla, világító reklámtábla, cégtábla.

A reklámtábla sokféle alapanyagból elkészíthető. A szendvicslemezekből, vasból vagy alumíniumból készített reklámtábla a legtartósabb kivitel, de a kisebb méretű  műanyag reklámtábla laminálva is tartós lesz.

Táblakészítés Budapesten, Budaörsön a Dicentra Reklámstúdió és Digitális Nyomdában!

Fényvisszaverő tábla dekor
palásttal kiemelt plasztikus tábla
Reklámtábla felszerelés

Reklámtábla, cégtábla, táblakészítés, információs tábla

A reklámtábla készítését szakszerű kivitelezéssel együtt vállaljuk.

Reklámtábla felújítása

Reklámtábla felújítása gyakori feladat. Ilyenkor a helyszínen elvégezzük a meglévő felület megtisztítását (előző dekorfólia lekaparása) és felkasírozzuk az új tábladekorációt.

A cégtáblakészítés sokféle megoldást kínál a kreatív dekoros számára. Mielőtt árajánlatot kér, kérjük, hogyha teheti küldjön fotót a cégtábla kihelyezésének helyszínéről.

Reklámtábla beépítés

A reklámtábla beépítése pontos munkavégzést igényel. A méretek megadásánál figyelembe kell venni, hogy 1-2 cm eltérés sem elfogadható, hogyha a tábla beépítése szükséges.

A reklámtábla a műhelyben készül és kapja végső méretét. Hívjon bennünket és elvégezzük a szakszerű és a reklámtábla kihelyezéséhez nélkülözhetetlenen helyszíni felmérést. 

Habbetű és reklámtábla

A reklámtábla kombinálható 3D felirattal, amely kiemelkedik vagy süllyesztett kivitelezéssel is kérhető.

A tábla 3D betűit a festést követően igény szerint nemesítjük (pl. lakkozás, aranyozás).

Reklámtábla kivitelezés

A kirakat feletti falon levő reklámtábla rendszerint  a cég nevét vagy megnevezését jeleníti meg. A nagy méret ellenére célszerű a reklámtábla szövegét a legrövidebb, legtalálóbb kifejezéssel megadni.

A táblakészítés során alkalmazni kell minden olyan paramétert (szín, anyag, grafika), amely annak hatékonyságát javíthatja.

Cégportál reklámtábla dekoráció

A Szinkron Bisztro megnyitása alkalmával reklámtábla felújításra került sor. Mivel az alapfelületet nem lehetett leszerelni, ezért állványról kellett az új reklámdekorációt felhelyezni.

A reklámtábla lamináltan lett felhelyezve és a cég nevében feltűnően kínálja szolgáltatásait  a járókelők részére.

Reklámtábla konzolos világítással

Bizonyos esetekben, a reklámtábla mérete vagy a helyszín sajátos adottságai miatt, nincs lehetőség a világító reklámtábla kialakítására.

Ebben az esetben a homlokzati, fali karos konzolos világítást alkalmazzuk a tábla megvilágításához.

Reklámtábla készítés gyorsan, kiváló minőségben

Reklámtábla, cégtábla, világító reklámtábla, kültéri reklámtábla, beltéri reklámtábla, megállítótábla, irányítótábla, tábla, világító tábla, táblák

Reklámtábla

A reklámtábla, cégtábla készítés ára alapanyagonként változik.

A reklámtáblák kivitelével kapcsolatos árajánlathoz szükségünk van az igények pontos megismerésére, hiszen előfordulhat, hogy jóval egyszerűbb megoldást javasolunk, mint amilyenre Ön eredetileg gondolt.

A reklámtábla megoldások széles választékát kínáljuk Önnek és a választásban is segítünk.
Szakszerű kivitelezés Budapest és vonzáskörzetében.

Gyakran Ismételt Kérdések

A tábla felújításának legnagyobb részét az előkészítés jelenti. A tetőre több lépcsőben lehet az állványt felvinni. A tábla felújításához megerősítő rögzítőelemeket használnánk. A helyszíni szemle indokolt.
A reklámtábla rendszerint műanyag vagy fémmel kombinált szendvicslemezre készül függően attól, hogy beltérre vagy kültérre szeretné. Természetesen a reklámtábla mérete is meghatározza az alapanyagot. Kérjük, hogy látogasson el reklámstúdiónkba.

Igen olcsóbb. Csupán annyit kérünk, hogy a reklámtábla legyen tiszta és zsírmentes, hogy a matrica rá megfelelően tapadhasson. A reklámtábla felújításnál mindig nagy gondot kell fordítani a tábla, felújítás előtti előkészítésére.

Minél nagyobb a  reklámtábla mérete, annál biztosabb, hogy Önnek 5 mm-es habosított PVC-re van szüksége. 3 mm-es vastagságú reklámtábla, a kisebb méretű táblák esetében indokolt.

Természetesen megoldható. Ilyen esetben egy időzítő kapcsolóval szoktuk ellátni a világító reklámtábla szerkezetét, amelyet Ön tetszés szerint szabályozhat.

A szél szívóereje miatt nem alkalmas a pvc tábla kültérre, mert el fog repedni és a hőingadozást sem bírja majd (tél/nyár). Így inkább az alu szendvicslemezt javaslom, amelyet lehet csavarozni, nem fog elrepedni, nagyon tartós tábla típus.

Megnéztük, ha falra megy a cellás polikarbonát tábla nem kell szürkehátú fóliát fedőként a vászonfólia alá kasírozni,
mivel  drágább lenne a kivitelezés. A cellás polikarbonát bordázottságát pedig nem tünteti el.
Ezért javasoljuk a beltéri polisztirol lemezt, amelynek sík a felülete és nem vetemedik úgy, mint a habosított pvc.

A habkarton sérülékeny, inkább rendevény táblás anyaga, erre a célra a műanyag szendvicslemezt ajánlom, amely kevésb sürül főleg a sarkoknál (1-1mm pvc lemez között 8mm hab).

Kérem, hogy küldjön fotót látványterv nélkül is a felületekről, hogy megnézhessem a konténer jelenlegi állapotát. Szeretnék arról meggyőződni, hogy van-e a konténerből kiálló vagy egyéb olyan bordás felület ami korlátozná a lehetőségeket.A konténer élei/peremei csavarozhatóak esetleg molinó felhelyezéséhez?