Autódekor

Az autódekoráció látványos reklámeszköz.

Az autódekor az Ön cégének száguldó reklámja. Használja ki, hogy az autódekorációt napról-napra újabb és újabb emberek láthatják az utakon. Az autódekor több féle kivitellel készülhet. Az autódekor gyártható színezett autófóliából vagy digitálisan nyomtatott nyomtatott dekorfóliából. A különböző járműfóliák minősége  eltérő függően a márkától és a felhasználás céljától. A 3D autófólia képes felvenni a  az autó formáit, bemélyedéseit. Autómágnest akkor gyártunk, ha az autó dekorálása időszakos. Kamion dekor, utánfutó dekor teherautó dekor, munkagép dekor egyarán készül reklámstúdiónkban. Kérje árajánlatunkat autódekorációra Budaörsön a Dicentra Reklámstúdiótól! videó autódekor

autódekor teljeskörű kivitelezése
kamiondekor, járműfóliázás kamion flottának
autófóliázás 3d autófólia autódekorral

Autódekor, járműdekoráció, kamiondekor, munkagép dekor

Tekintsen meg néhány példát autódekor referenciáink közül!

Kontúrvágott autódekoráció gyártása

Az autómatricázás több autó esetén is egyenkénti munkafelmérést igényel. Az autó kasznijának teljes átvizsgálása után lehet eldönteni, hogy milyen további előkészületekre van szükség az autódekor felhelyezése előtt.

3d autódekor kivitelezése rövid hatridővel.

Az autódekorációval megváltoztathatja autója unalmas, megszokott kinézetét. Adjon hangulatos külsőt autójának és hirdesse rajta saját cégét. Az autódekoráció tervezését és kivitelezését egyaránt vállaljuk. Autódekor Budaörsön? Dicentra Reklámstúdió!

kocsi becsomagolása, autódekor kivitelezése, perforált fólia autódekor

Az autódekor perforált fólia autódekorral kombinálható. A 3D autófóliával való kivitelezés előtt a felmérést az autódekoratőrnek kell végeznie és a grafikai egyeztetés a grafikussal szintén megtörténhet. Az autó teljes becsomagolása nagy szakértelmet igényel.

autómágnes dekor kivitelezése rövid határidővel

Az autómágnes dekor felhelyezése egyszerű. Az autómágnes könnyen feltehető, levehető, tárolható. Csupán arra kell figyelnie, hogy nagy sebességnél ne használja. Autómágnes dekor laminálással a Dicentra reklámstúdióban.

autódekor átlátszó viztiszta 3d autófóliára

A 3D autófólia tökéletesen idomul a gépjármű íves felületeire. A részleges dekorációt úgy oldottuk meg, hogy átlátszó fóliára nyomtattuk a dekort, fehér alányomással. Így az autó eredeti színe látszik a dekor alatt is.

autódekor fóliavágással helszíni kivitelezéssel

Az autófóliázás a legkomplexebb dekor feladat. Az autó felmérését szakszerűen kell elvégezni, figyelembe véve az autó íveit, az illesztések lehetséges sávjait. Az autófólia lehet nyomtatott vagy anyagában színezett, függően attól, hogy milyen a grafikai elképzelés.

Autódekor

Autódekor, járműdekor, járműmágnes

Autódekoráció áraink

A pontos árajánlat kedvéért kérjük, hogy látogasson meg bennünket. Szeretettel várjuk budaörsi reklámstúdiónkban, ahol az Ön igényét felmérve készítjük el a személyre szabott árajánlatunkat! Az autódekor pontos árajánlatához minden esetben munkafelmérés szükséges. Az árak tájékoztató jellegűek

Gyakran Ismételt Kérdések

Az autódekoráció 1-2 napot vesz igénybe onnantól, hogy a reklámanyagok legyártva, a kihelyezésre várnak. Fontos, hogy az autó tisztán kerüljön a reklámstúdiónkba, mert akkor az autó dekorálását a szokásos vegyszeres zsírtalanítást követően azonnal megkezdhetjük.

Amennyiben szeretne autódekorációt tervezni, úgy figyelembe kell vennie néhány szempontot. Az autódekor felhelyezése az autó karosszériaelemei szerint történik. Éppen ezért az egyes grafikai áttöréseket, designelemeket érdemes e szerint elkészíteni. Az autómatrica kontúrvágása jellemző a kilincseknél, légterelőknél, visszapillantó tükröknél. Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem vág bele az autódekor tervezésbe, úgy szívesen állunk rendelkezésére reklámstúdiónkban.

Abszolút, hogyha a járműn perem van és nem mélyedés. A mélyedés is okozhat gondot, a menetszél miatt (leeshet a járműmágnes menet közben). Az autómágnesnek teljesen sík felületre van szüksége. Ha gondolják, hozzák el az autót, inkább megnézzük. Kérem, hogy tervezzék újra az autódekor grafikát! Javaslom, hogy (valódi fotó alapján) autónkként, minden oldali látványterv készüljön, nehogy a grafikusi félreértésből nagyobb járműmágnes, autódekor gyártódjon le.

3D autódekoráció kivitelezése, fehér alányomással. Valóban, a részletgazdag grafika miatt nem lehet az autódekorációt kontúr vágni, de nem tudunk fehér autómatricára sem nyomtatni, mert a grafika közti részeken, az autó fényezését szeretnénk látni. Azért, hogy a nyomtatott grafika színe minél élénkebb legyen, fehér alányomtatást alkalmazunk, ezzel emeljük ki a grafikát. Az ilyen kivitelezést hívjuk: 3D autódekoráció kivitelezése, fehér alányomással.

Köszönjük szíves érdeklődését, amelyre alábbiakban küldjük autódekor árajánlatunkat. Egyelőre csak az autódekoráció grafikai tervezésre tervezésre adok árat, mert nagy különbség lehet a különböző grafikai megvalósításból adódó kivitelezések költségei között.

Szükségünk van autó mindkét oldali, szemből és hátulról készített fotóira a tervezéshez. Az autódekoráció elkészítéséhez a következő feladatokat kell megoldanunk:

1. Megrendelő és és grafikus munkatársunk részvételével lebonyolított grafikai tervezést előkészítő egyeztetés

2. Az autóra elhelyezett látványterv elfogadása

3. A  teljes kivitelezés árajánlatának elkészítése

4. Megrendelés

5. Kivitelezés