Névjegykártya

Névjegykártya Budaörsön.

Aranyozott névjegykártya készitése kreatív papírra

névjegykártya cseréje a bemutatkozás hagyományait ápolja. Az első találkozás alkalmával átadott névjegykártya minősége fontos, mert a személyes benyomást egészíti ki. Reprezentálja a céget, amelyet a névjegy birtokosa képvisel. Tehát nem érdemes spórolni a papír vagy a nyomás minőségén, mert  a névjegykártya a kölcsönös bizalom első jele, Névjegykártyát gyártunk kreatív papírra, amelynek előnye, hogy a papír dominál, teret adva a tapintásnak az érzékelésnek. A kreatív papír bordázottsága meghatározza, hogy milyen telítettségű grafika nyomható rá szépen, megfelelő minőségben. A fóliázott névjegyek tartósak, vastag hatásúak. A normál névjegykártya digitális papírra készül, a képjellegű vagy részletgazdag grafikáknak kedvez. A névjegy készülhet dombornyomással, aranyozva vagy tetszőleges felületkezeléssel, felületnemesítéssel. A névjegy  egyoldalas vagy kétoldalas kivitelben megrendelhető. Névjegykártya készítés, névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya kreatív papírra, egyszerű névjegykártya, színes névjegykártya, laminált névjegykártya, sarok kerekített névjegykártya, hűségkártya, törzsvásárlói kártya, céges névjegykártya

A névjegykártya elárulja, hogy kicsoda Ön. Legyen személyes névjegykártyája. A tapasztalat szerint a kiváló papírból készített névjegykártya megbecsülésben részesül. Amit jó megtapintani, ötletet, színt hoz be életünkbe azt még inkább megbecsüljük. Ön is becsülje meg vállalkozását és készíttessen színvonalas névjegykártyát! Névjegykártya olcsón, Budaörsön Dicentra!

A digitális nyomtatással készített névjegykártya gyorsan készül el. Előnye, hogy kis mennyiségben is megrendelhető. Amennyiben megfelelően előkészített grafikai tervvel rendelkezik, igyekszünk a névjegykártya nyomtatást gyorsan elvégezni.

Minden névjegykártya más és más papíron mutat jobban. Gépparkunk nyújtotta lehetőségek által Ön kedvére válogathat a kreatív papírok között. Budaörsön névjegykártya bármilyen papírra készíttethető a Dicentra digitális nyomdában. Mi segítünk Önnek kiválasztani azt a papírt, amelyiken a névjegykártya a legjobban mutat.

Névjegykártya azonnal Budaörsön a Dicentra digitális nyomdában. A névjegykártya az Ön személyes névjegye. Legyen egyedi az Önt jellemző névjegykártya ötlet. Érdemes rá időt szánni. A névjegykártya nem kötelezettség, hanem lehetőség. Készíttessen gyorsan névjegykártyatervet és mi megvalósítjuk elképzelését.

A névjegykártya legyen összhangban Önnel és a vállalkozásával. A névjegykártya lehet krómozott, aranyozott, ezüstözött hatású. A névjegykártya Budaörsön készül a Dicentra reklámstúdióban. Nézzen be hozzánk, válasszon névjegykártyamintát és azonnal elkezdjük a munkát.

A névjegykártya színei és a bennük levő kreativitás jelentik a névjegykártya sikerét is egyben. A névjegykártya grafikai stílusa, a névjegykártya színei hatást gyakorolnak arra, akinek átadjuk. Színes névjegykártya Budaörsön? Dicentra!

Névjegykártya készítés áraink

Egyoldalas  vagy kétoldalas névjegykártya tetszőleges kivitelben, mennyiségben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Ön által behozott minta névjegykártya ofszet technológiával készült, direkt színnel lett nyomva. A névjegykártyát lehet digitálisan is nyomtatni (CMYK), de a szín különbözni fog a mintától. A behozott névjegykártya minta alapján nem tudjuk a pontos színt definiálni (pl. kopás, eltérő papír), de a Pantone színskála alapján az eredeti névjegykártya színe meghatározható.

A normál névjegykártyákat egyszerű digitális nyomdai papírra készítjük. Az elegánsabb névjegykártyához anyagában strukturált, többféle papír típusból választhat (kreatív papír 250-285 gr/m2 választható (Rives, Corious metal, Stardream, Dali, Flora, Prisma, Munken Pure - kartonszerű hatásai miatt nagyon kedvelt névjegykártya papírok, hiszen a tapintásuk nagyon kellemes).

Igen, de a kétoldalas névjegykártyánál, lehetőség szerint 4-4 mm kifutót szeretnénk kérni Öntől.

A kreatív névjegykártyát azért neveztük el így, mert a papír bordás jellege miatt a névjegykártya tapintása rendkívül barátságos érzetet biztosít. A bordás papírok nyomtatása nehéz feladat, a képben gazdag grafikájú névjegykártya sima felületű papírra készül.

Természetesen igen. Ha nagyon fontos Önnek a névjegykártya gyorsan elkészül. Hol van most? Amíg ideér elkészítjük névjegykártyáját.

A kreatív névjegy papír bordázott, strukturált, a "klasszik", normál pedig sima felületű. Ettől függetlenül van olyan sima felületű nyomdai papírunk ami nagyon kellemes tapintású. Kérjük, hogy jöjjön el budaörsi digitális nyomdánkba és nézze meg papírjainkat.

600 dbnévjegykártya-ajándékkártyát szeretnék két oldalasat, színes, plusz lakkozás mindkét oldalon (logó az egyik oldalon + némi szöveg a másik oldalon)ehhez passzoló vastagságú/minőségű papírt szeretnék. Hogyan tudnak ebben nekem segíteni.

Igen, Budaörsön vagyunk. A névjegykártya egy vagy kétoldalas? Normál, kreatív vagy fóliázott névjegy kellene? Grafika tervvel rendelkeznek a névjegyhez?