Zászlókészítés

Zászlókészítés, strandzászló, beachflag gyártása

A zászlókészítés napjaink egyik legnépszerűbb reklámdekorációs tevékenysége. A zászló könnyen tárolható és tisztítható, alapanyaga általában selyem vagy poliészter. A zászlókészítés digitális nyomtatással néhány nap alatt pompás színekben készül el. A zászlókészítés a konfekcionálás után nyeri el végleges formáját. Például a szegést követően bujtatóval kialakított zászlók elegánsak, de akár a molinók gyártásához hasonlóan lehet szegni és ringlizni is őket. A strandzászlók szegés nélkül is könnyeden, látványosan lobognak.

intézményi felhúzható zászló készítése
strandzászló, beachflag készítése
zászlókészítés tetszőleges konfekcióval kérhető

Zászlókészítés, strandzászlógyártás, beachflag, molinó

A zászlókészítés célja, hogy strapabíró és egyben könnyűsúlyú anyagokat kínáljon a megrendelőnek, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a szél hatására lobogni kezd. A hurkolt poliészter ennek megfelelően lett a zászlókészítésre kifejlesztve.

zászló készítése 45 fokban tartó ruddal

A zászlókészítés során figyelembe kell venni a rögzítéstechnikai lehetőségeket. A megfelelően rögzített zászló élettartama sokkal hosszabb, mint a szakszerűtlenül rögzített zászlóké.

a zászlók felső forgatható merevítéssel

A poliészterből készített zászló digitális nyomtatása során az alapanyag szála teljesen beszíneződik, így mindkét oldalról látható a zászló grafikája. A zászlókészítés során törekedni kell arra, hogy a cél érdekében a megfelelő alapanyag legyen kiválasztva.

zászlók speciális rögzítéssel

A zászlók rögzítésének minden eseteben rugalmasnak kell lennie, fontos, hogy a szél szabadon tudja lengetni. Amennyiben valahol feszül az anyag ott előbb-utóbb elszakad. Emiatt a zászlók 3-6 hónapnál tovább nagyon ritkán maradnak épségben.

strandzászlók rögzítése nagy súlyú talppal történik

Beachflag vagyis strandzászló. Egyesek vitorlareklám néven ismerik. Néhány év alatt végigsöpört a világ reklámpiacán és amit lehetett meghódított. Nemcsak a strandok, de bármilyen rendezvény reklámeszköze a strandzászló. A strandzászló mérete és alakzata szerint számos fajtát ismerünk, használunk. 

céges zászló készítése

A zászlókészítés kész grafikai anyag esetén a száradás és az utómunka (szegés, varrás, bujtatás) miatt 1-2 napos határidővel készül el. Várjuk a zászlókészítés miatt szíves érdeklődését reklámstúdiónkban vagy elérhetőségeink egyikén!

zászló szerelése egyedi szerkezetre is történhet.

A magyar zászló selyemből, poliészterből varrva vagy digitálisan nyomtatva készül.

Zászlókészítés, zászlónyomtatás

Zászlókészítés gyorsan, zászlónyomtatás olcsón

Zászlókészítés 

Amennyiben Ön nem rendelkezik a zászlókészítéshez szükséges nyomdakész grafikai anyaggal és a grafikai tervet mi készítjük, úgy tervezési költség jelentkezik. Amennyiben a zászlónyomtatáshoz nyomdakész anyagot kapunk, tervezési költséget nem számolunk fel. Az anyagleadás formátumáról, menetéről, tervezési díjszabásunkról érdeklődjön munkatársunknál! 

Gyakran Ismételt Kérdések

Amit mindenképpen tudnunk kell a zászlókészítéshez:
- a zászló pontos mérete
- a zászló grafikája
- az Ön minőségi elvárásai
- a konfekcionálás igénye (rúdra, egyéb tartóra szánják-e stb.)

Amennyiben el tudna jönni személyesen, abban az esetben számos minta közül választhat, így biztosan kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb zászlót, molinót. Ha ezt mégsem teheti, akkor kérdéseire telefonon is választ kaphat.
A zászlókészítés poliészterre történik, hiszen ez az a lyukacsos anyag, amely laza szövésű és ezáltal nagyon könnyű anyag (110g/nm), így könnyen tud lobogni.
Természetesen a zászló, tetszés szerint konfekcionálható és emiatt molinó is készülhet zászlóanyagból. A molinó ezesetben könnyen összehajtogatható, tárolható. Amennyiben beltéri molinót szeretne, javasoljuk a poliészter alapanyagot (textilnyomtatás vagyis a zászlókészítés alapanyaga), de a kültéri molinó jobb, hogyha ponyvából készül, hiszen az időjárás viszontagságainak jobban ellenáll. Strandzászlót (bachflag-et) szeretnék, milyen méretben kapható? A strandzászló méretek megtalálhatóak a zászlóárainknál. Várjuk szíves érdeklődését!
Megadjuk önnek az 1:1 méretarányú sablonrajzát, amelyre tervezzen kb. 3 cm kifutót körbe és küldje vissza hozzánk nyomdakész formátumban. Ezt követően, ellenőrizzük a fájlt és megkezdjük a zászló gyártását.

Ha jól értem rudakra is szükség van? Zászlónként két rúdra? Ha rúd van, akkor kötélzet is legyen, ami felül függeszti a rudat. Hova lesz függesztve a zászló? Milyen hosszú, színű kötél kellene? Legutóbb sportcsarnokba készítettünk hasonló függesztett zászlót.