Molinó

molinó, reklámháló, ponyva

Molinó készítése Budapesten, Budaörs vagy Pest megye és vonzáskörzetében kedvező árakkal elérhető reklámstúdiónkban!

Gyors, pontos molinógyártás, rövid határidővel! A molinó egy strapabíró digitális nyomdai termék, kitűnő reklámfelület, hiszen tartós és könnyen kihelyezhető, cserélhető.

A molinó felfüggesztése nagyon egyszerű, az Ön egyedi igényei szerint szeghető, gyűrűzhető. A molinó, mesh háló rögzítése megtekinthető a videóban. 

épületháló készítése
óriás méretű világító ponyva

Molinógyártás, reklámháló kihelyezés, ponyvanyomtatás

A molinó vagy ponyva kiváló reklámeszköz kültérre és beltérre egyaránt Budapesten, Pest megyében és vonzáskörzetében

textil molinó készítése rendezvényre

A molinó többféle alapanyagból készülhet, függően attól, hogy milyen felületre, milyen időjárási körülmények közé lesz kihelyezve.

A poliészterből készített molinó alkalmas arra, hogy a légteret uralva képviselje a céget egy rendezvényen. Ráadásul könnyű összecsomagolni és raktározni.

Körülbelül, 100 négyzetméternyi könnyű reklámhálónak, mindössze 5 kg a súlya.

mesh háló készítése rendezvényre

A mesh háló perforációjának köszönhetően átengedi a szelet, így jobban ellenáll a viszontagságoknak. A reklámháló rögzítése precíz munkát igényel.

Kérjen tőlünk javaslatot a rögzítésre és rendeljen molinó- és reklámhálógyártást.

kétoldalas molinó gyártása

A kétoldalas molinó blockout ponyvából készül.

A ponyva emiatt három rétegű. A középső "fekete" anyag megakadályozza a fény túloldalra való átjutását, emiatt a molinó grafikája a célnak megfelelően nem látszik át a túloldalon.

molinó kihelyezése tartószerkezetre

A molinók tartósságához elengedhetetlen a masszív tartószerkezet.

A molinó szélein kívül futó drótkötélzethez való rögzítés, megnöveli a molinó élettartamát.

molinó kifeszítése nagy méretben

Számos nagyvárosban találkozhatunk óriási reklámponyva látványával. A nagyméretű molinó anyaga könnyű, de strapabírónak kell lennie, hiszen hatnak rá a feszítő és húzóerők.

Így a magasban tapasztalható erősebb szél miatt a molinó igénybevétele nagyfokúvá válik.

nagy méretű épületháló kihelyezése

A képen egy óriási reklámháló (takaróháló) kivitelezése látható. A megrendelő kérésére, az épület előtti tartószerkezetből a falig, összesen 8 helyen került kialakításra kiegészítő takaróháló.

A takaróháló színe (szürke) digitális nyomtatással készült.

Molinó

A molinó készítése során mindig figyelünk a rögzítési lehetőségek kialakítására.

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyönyörű vászonmolinó alapanyagaink vannak, azonban felhasználásuk elsősorban beltéri. Ha a molinót beltéren használná, akkor kérjük mondja el, hogy hogyan rögzítené, így könnyebben tudunk vászonmolinó alapanyagot választani.

Az Ön által választott molinó anyagtípusa függ a mérettől és a rögzítési lehetőségektől. Biztosan rendelkezik látványtervvel. Kérem, hogy jöjjön el hozzánk és együtt kitaláljuk a legjobb megoldást!

Amennyiben van lehetősége, kérjük küldjön el mielőbb egy fényképet a helyszínről. A molinó felfüggesztéséhez ismernünk kell a függesztőelem paramétereit.

Amennyiben a molinó helyesen van rögzítve, a célnak tökéletesen megfelel. Ügyelni kell arra, hogy a molinó mindenütt feszes legyen. A reklámtábla sokkal egyszerűbb rögzítést tesz lehetővé.

A molinó egy tekercses anyag (legtöbbször ponyva, textil vagy poliészter), amelyet célszerű olyankor használni, hogyha a reklám időtartama viszonylag hosszú, de a felrakás helye változhat. A reklámtábla egy anyagában festett, fóliázott vagy matricával felkasírozott reklámot hordozó dekorációs felület, jellemzően tartósabb kivitelre készül.

A már legyártott molinó nem lett megfelelően konfekcionálva, mert nincs 25cm-enként a szélein gyűrű és nem nagyobb  minden irányba 10-10cm-el. Mekkora a zöldséges tábla pontos mérete? Kérhetek fotót a molinóról és a tábláról is? Valószínűleg nem lehet szépen és tartósan feltenni molinót ez lehet probléma? Célszerű lenne inkább dekorfóliát legyártani és felkasírozni a felületre. Küldöm a dekorfólia fedődekor kivitelezésének árát is.

A mesh háló alsó rögzítését meg kell oldani. Az oldalsó és a felső rögzítő elemek maguk a korlát elemei lehetnek, tehát adottak. Külön feszítő rendszer (körbe drótkötél minden résznél) nagyon költséges lenne és a mesh háló mérete sem indokolja.

Köszönöm levelét. Kérem, hogy az "előtte" állapot fotóit is küldje el, hogy lássam at eredeti felület is. Egy db nagy méretű molinóra lenne szüksége feszítőrendszerrel együtt?  A molinó szélessége, magassága mekkora? A látványterven azért van fehér keretben a dekor, mert világító molinót szeretnének? Ha nem világít, akkor miért gondoltak molinóra, amelyet nehéz feszítőrendszer hiányában szépen rögzíteni?  Vagy rendelkeznek molinó feszítőrendszerrel?

Ilyen nagy méretnél a mesh háló tartósságát a szélei szegésén felül erősítő angolszalag jelentős mértékben megnöveli (pl. ha több évre szeretnék használni.)Ettől függetlenül a gyártó 6 hónap garanciát ír a termékre, de tapasztalatunk szerint 3 éveit is kibír szakszerű rögzítés esetén (drotkötélre való rögzítés ponyvakötéllel).A ringliket a nagy méret miatt 25cm távolságra helyezzük el. A kifeszítéshez nem elegendő a 6mm-es, inkább a 8mm-es ruglma ponyvakötél javasolt. Valamint egy méterenként plusz biztonsági kötést érdemes alkalmazni. A ponyvakötelet lehetőleg ne csomózzák, hanem roppantógyűrűvel lássák el.

Szeretnék árajánlatot kérni egy már meglévő molinó felhelyezésére Budaörsön. Az alsó része a földtől számolva kb. 6m, felső rész földtől számolva kb. 9 m. A molinó mérete: 6x3m. Helyileg a budaörsi telephelyről enne szó. Mellékelve küldök egy képet, amit kaptam az épületről, ahova a molinót szeretnénk. Tudják vállalni?

Molinó rögzítése falra elhelyezett molinó esetében Falra való rögzítésnél, amennyiben nincs lehetőség a drótkötél telepítésére (statikailag nem megfelelő fal vagy lemez burkolat esetén) úgy a molinó csavarokkal is rögzíthető. A molinó később ráncosodni fog, ahol a szél megnyújtja az anyagot. Megrendelő vállalja, hogy a fal vagy lemez burkolat csavarozható és a munkavégzés sík felületről történik . Eszközök: fal szerkezetének megfelelő csavarok és tiplik, gumis ponyva alátét

A molinó helyett a nagy mérett miatt inkább a mesh hálót prefelálom. A klímát érdemes nem elfedni, mert nem tesz jót a klímának, illetve oda is csapódik a mesh háló vihar esetében és előbb-utóbb kiszakadna. A mesh hálót klima szellőző kör részén körben ki lehet vágni, de kérdés, hogy a grafika elbírja-e, hogy ott a klíma látszik. A mesh hálót meg lehet ott erősíteni úgy, hogy a kivágás ne okozzon anyag gyengülést. Mindkét méretre adok árat klímával és nélküle is, tehát ha 2m-el rövidebb a mesh háló. Az angolszalag (speciális szélerősítés) ekkora méretnél elengedhetetlen kritérium.

Új molinót kellene gyártani. Ha új matricát szeretne, amelyet a behozott molinóra, természetesen felragasztjuk, de nem lesz tartós, mert a két anyag különböző tulajdonságokkal bír. De egy darabig bírni fogja. A behozott molinóra nyomtatni nem tudunk.

Köszönjük, kétféle kivitelt javaslok. Ha a molinó egyszer használatos, akkor lehet használt ponyvára (fehér, de már régi ponyva ,ezt nyomtatni nem tudjuk) és betűvágással matricából ragasztjuk fel, hogy GARÁZSVÁSÁR. Vagy a hagyományos módon a molinót tudjuk nyomtatni.

Molinó rögzítése falra elhelyezett molinó esetében Falra való rögzítésnél, amennyiben nincs lehetőség a drótkötél telepítésére (statikailag nem megfelelő fal vagy lemez burkolat esetén) úgy a molinó csavarokkal is rögzíthető. A molinó később ráncosodni fog, ahol a szél megnyújtja az anyagot. Megrendelő vállalja, hogy a fal vagy lemez burkolat csavarozható és a munkavégzés sík felületről történik . Eszközök: fal szerkezetének megfelelő csavarok és tiplik, gumis ponyva alátét