Dekor ötletek

reklámdekoráció, kirakatdekoráció, rendezvénydekoráció

A reklámdekorációnak nagy szerep jut egy cég felvirágoztatásában. A legfontosabb, hogy a cég vásárlóira pozitív benyomást keltsünk dekor ötletekkel, dekor installációkkal. A fantázia adja az ötleteket, amely összefonódva az anyagismerettel, tapasztalattal megvalósítható kreatív alkotássá formálódik. Számos dekor alapanyag áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az Ön dekorációs ötleteit, kihívásait teljesítsük. Vállaljuk cégek külső és belső dekor ötleteinek tervezését, gyártását, kivitelezését. Keressen bennünket és tippekkel, ötletekkel látjuk el a reklámdekoráció területén a Dicentra Reklámstúdióban!

faház dekoráció
mennyezeti üzletdekor
fa formavágott cégportál

Dekor ötletek, reklámdekoráció

reklámdekoráció, cégdekoráció, üzletdekoráció, dekorációs ötletek

hablogó dekor

A habanyagok kitűnő lehetőséget biztosítanak arra, hogy különleges dekorációt készítsünk belőlük. Könnyű súlyuk miatt felhelyezésük egyszerű.

kontúrvágott falgrafika készítése, falimatrica, fal dekor festés

Egy iskolában volt szükség arra, hogy a falra festett dekor feliratok, (folyosószámok) kerüljenek föl. Ilyenkor érdemes tesztet végezni, hiszen minden faltípus más és más felület és így más és más dekorfestést igényel.

pince dekor

A táblásított beltéri dekorációk egyik kedvelt anyaga, a kemény polisztirol. Műanyag dekorlemez, amely jól formázható és ellenáll a hőmérséklet és páraingadozásoknak. A masszív beltéri polisztirol lemez kitűnően fóliázható alapanyag.

világító üzletdekor

Egy üzlet belső designja döntő szerepet játszik abban, hogy a vendégek hogyan érzik magukat. Az üzlet belső dekorációjának összhangban kell lennie a cég szolgáltatásával. A cél, a vásárlók figyelmének lekötése, amely a kirakatdekorációra is kiterjed.

A konténer dekor időtálló dekorfóliával készül.

Az erős tapadású fali tapéta íves, porózus, nehezen kezelhető felületekre jól tapad beltéren és kültéren egyaránt. A tapadásra kényes felületeken a dekorfólia tesztelése indokolt.

molinó ideiglenes tapadású felüldekorálása

Az ideiglenes tapadású öntapadó fólia olyan szituációkban alkalmazható, amikor szeretnénk egy tartós dekor állagát megóvni, de ideiglenesen (pl. néhány napra) szükséges felül dekorálni. Ez esetben a felülmatricázott tartós dekor nem sérül. Később az ideiglenes, digitálisan nyomtatott dekor fólia áthelyezhető.

Dekor ötletek

speciális dekorációk, világító dekorációk

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Ön által küldött grafikai tervek és az ehhez tartozó műszaki megvalósítás végeredménye pontosítandó. A fóliabetét és a gravírozás egyszerre nehezen működik jól, hiszen az élbe helyezett LED fogja a gravírozott felületet megvilágítani. Ha gravírozott felületet fóliázással keverjük a dekor összhatás nem lesz homogén. Ott ahol a dekor fólia van, ott ne világítson a logó, ez az elképzelés? A vektoros fájlokat át tudná küldeni? (A PNG csupán nézőkép, nem grafikai fájl.) Fontos lenne, hogy készüljön látványterv (pl. sötétben hogyan fog kinézni).

A mágneses tábla nem feltétlenül indokolt (nem költséghatékony). De pl. van olyan sztatikus fólia amely tapad és többször felhelyezhető, de lehet pl. tetszőleges formára kontúrvágott táblácska is, amely vékony, szivacsos kétoldalú ragasztóval van felhelyezve és szintén cserélhető. A mágneses dekor megoldás akkor indokolt, ha pl. naponta változtatja helyét az információ, de azt nem kell újragyártani. A mágneses dekortábla megoldás (mágneses táblácskák felhelyezése, mint hűtőmágnes) alaptáblája dekor vastábla (max. 125 cm széles az alapanyag pl. 1 mm vastábla) vagy vastartalmú fólia lehet (100 cm széles, így muszáj két csík fóliából megoldani).

A következő kérdésekre szeretném, ha válaszolna:

Megfelel úgy, hogy a világítás a felső és az alsó távtartók között helyezkedik el? Ez esetben jobb lenne ha a távtartó nem látszana, hanem egyben lenne a világítással.

Egy kék színű opál plexilap lenne a kontúrmart feliratok mögé rejtve. Mögötte pedig LED szalag sínbe ültetve.Tetszene így?

A LED-et működtető trafónak szükség van helyre (kb. 10 x 20 cm), jó lenne a fal túloldalán. Lehetséges?

A mágneses tábla nem feltétlenül indokolt (nem költséghatékony). De pl. van olyan sztatikus fólia amely tapad és többször felhelyezhető, de lehet pl. tetszőleges formára kontúrvágott táblácska is, amely vékony, szivacsos kétoldalú ragasztóval van felhelyezve és szintén cserélhető. A mágneses megoldás akkor indokolt, ha naponta vagy sűrűn változtatja helyét az információ, de nem kell újragyártani. A mágneses megoldás (mágneses táblácskák felhelyezése, mint hűtőmágnes) alaptáblája vastábla (max. 125 cm széles az alapanyag pl. 1 mm vastábla) vagy vastartalmú fólia lehet (100 cm széles, így muszáj két csík fóliából megoldani).azt 

A világítás a felső és az alsó dekor távtartók között helyezkedik el? Ez esetben jobb lenne ha a távtartó nem látszana, hanem egyben lenne a világítással. Egy kék színű opál plexilap lenne a kontúrmart feliratok mögé rejtve. Mögötte pedig LED szalag sínbe ültetve.Tetszene így? A LED-et működtető trafónak szükség van helyre (kb. 10 x 20 cm), jó lenne a fal túloldalán. Lehetséges?

Utánajártunk, meg tudjuk oldani  padlizsán színű "lilás" színű dekorfóliát a világító asztalra. A dekorfólia fedőfólia lesz, tehát nem fog a fény átvilágítani.

Igen, de ha lehet a pult minden oldaláról szeretnék fotót kérni, köszönöm.

Ez azt jelenti, hogy a doboz alapgrafika (pl. üres) adott és a nyomat azonos méretű a kisebb vagy a nagyobb doboznál is? Ezt csak így tudom elképzelni.De a képen olyan grafikát látok, ami a teljes dobozra van tervezve, ez dobozméretenként külön nyomás, de semmiképpen sem kell ugyanaz?Ha ilyen kevés infó van, akkor költségesebb a grafikai tervezés, mintha koncepció áll a rendelkezésetekre.Hány doboz kell/ év? Van kedvenc szín? Van vektoros logója a cukrászdának? Kérhetek fotót a cukrászdáról belülről? Kívülről? Mi a neve?A doboz esztétikus helyen található az üzletben vagy pedig raktárban csomagolnak és másodlagos a doboz okozta esztétikai élmény?