Roll-up

Roll-up állvány nyomtatott bannerrel.

Mobilis és egyben elegáns hirdetési felületet jelent a roll-up banner, l banner, x banner mint szerkezetre rögzített molinó, amelyeket általában nagyobb üzletekben, csarnokokban, de elsősorban rendezvényeken érdemes használni. A roll-up banner  kiváló eszköz és időnként a banner lecserélhető. A roll-up banner önmagában megáll és gyorsan elcsomagolható. Roll-up Budaörsön a Dicentra reklámstúdióban kapható.

mobil banner molinó állvány
roll up 85 cm
pop up fal

A roll-up banner Budaörsön megtekinthető és megvehető

A roll-up banner mobilis és törhetetlen reklámeszköz, népszerűségének titka az a kis kézitáska, amelybe belefér.

A roll-up állvány összeszerelése néhány perces feladat. Nagyon kedvelt reklámeszköz napjainkban. Sok helyen látni, hogy boltok, üzletek ajtaja mellett található roll-up állványon levő reklám, amely igyekszik magára felhívni a figyelmet. Roll-up állvány olcsón kapható a Dicentra reklámstúdióban. Tekintse meg olcsó roll-up árainkat.

Rendezvények mindennapos kelléke a roll-up banner. Egy kis speciális táskában elfér, egy perc alatt összeállítható és rendkívül hatásos reklámeszköz. A roll-up banner egy speciális ponyva anyag, így a reklám sohasem gyűrődik össze a feltekercselésnél. Roll-up banner nyomtatás? Dicentra reklámstúdió Budaörs!

Roll up banner nyomtatása a Dicentra Reklámstúdióban Budaörsön gyors, pontos munka rövid határidővel.

kínáló pult

kínáló pultot tetszés szerint lehet dekorálni digitális nyomtatással vagy fóliavágással. A kínáló pult tetején levő bútorlap masszív és elegáns. Az alább linken megtekinthető az összeszerelése. 

sajtófal

 A sajtófalon levő dekorlemez mágnescsíkokkal van illesztve. A digitális nyomtatással gyártott dekor  könnyen cserélhető. Amennyiben meglévő pop up falat szeretne felújítani érdeklődjön a felújításáról reklámstúdiónkban. 

  Az L bannerhez digitális nyomtatással bannert is biztosítunk. Küldje el a grafikáját és már kezdjük is az L bannerroll-up banner, x banner gyártását, gyártását. Amennyiben Ön nem rendelkezik roll-up designnal, grafikai szerkesztéssel tudunk benne segíteni.

Tekintse meg meg roll-up galériánkat

Roll-up banner, banner nyomtatása, megállítótábla, molinó

A roll-up ára

Roll-up banner, roll-up állvány, L banner, x banner, pop-up fal, sajtófal, kínálópult

Amennyiben Ön nem rendelkezik nyomdakész grafikai anyaggal és a grafikai terve általunk készül, úgy tervezési költség jelentkezik. Amennyiben nyomdakész anyagot kapunk, tervezési költséget nem számolunk fel. (Az anyagleadás formátumáról, menetéről, tervezési díjszabásunkról érdeklődjön kollégáinknál!)

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a roll-up szerkezet sérülésmentes, akkor csak a bannert kell kicserélni. Várjuk szeretettel roll-up cserére a Dicentra Reklámstúdióban.

Természetesen, de amennyiben nem biztos a roll-up banner méretben kérjük, hogy a gyártás előtt hozza be a szerkezetet.

Természetesen. A roll-up szerkezetre majd szükségünk lesz, hogy ellenőrizhessük a szerkezetet, beleszerelhessük a bannert.Lesz a roll up grafikán fejléc, logó stb.? Ha igen megkaphatjuk a forrásanyagokat a tervezéshez? A roll-up 85  banner grafikai anyagának biztonsági margója: 2-2 cm oldalanként; kifutó: fent 1 cm; két oldalt 0-0 cm alul: 10cm.