Roll-up

Roll-up szerkezet nyomtatott bannerrel.

Mobilis és egyben elegáns dekorációs felületet a roll-up banner, L banner vagy X banner. Általában nagyobb üzletekben, csarnokokban, de elsősorban rendezvényeken érdemes használni. A roll-up banner  kiváló dekor eszköz benne a banner könnyen és olcsón cserélhető. A roll-up banner önmagában megáll és gyorsan elcsomagolható. Roll-up banner Budaörsön a Dicentra reklámstúdióban kapható. Kínáló pult, pop up fal vagy megállítótábla szintén készíttethető.

mobil banner molinó állvány
roll up 85 cm
pop up fal

A roll-up banner Budaörsön megtekinthető és megvehető

A roll-up banner mobilis és törhetetlen reklámeszköz, népszerűségének titka az a kis kézitáska, amelybe belefér.

világító roll up

A világító roll-up banner összeszerelése néhány perces feladat. Nagyon kedvelt világító reklámeszköz napjainkban, főleg, hogy kétoldalas. Sok helyen használható, ahol fontos szempont az exluzív megjelenés. A kétoldalas roll-up textil leddel van szerelve. Roll-up olcsón kapható a Dicentra reklámstúdióban. 

Roll up banner prémium kivitelben is kapható.

Rendezvények mindennapos kelléke a roll-up banner. Egy kis speciális táskában elfér, egy perc alatt összeállítható és rendkívül hatásos reklámeszköz. A roll-up banner egy speciális ponyva anyag, így a reklám sohasem gyűrődik össze a feltekercselésnél. Roll-up banner nyomtatás? Dicentra reklámstúdió Budaörs!

roll up nyomtatás

Roll up banner nyomtatása a Dicentra Reklámstúdióban Budaörsön gyors, pontos munka rövid határidővel.

kínáló pult

kínáló pultot tetszés szerint lehet dekorálni digitális nyomtatással vagy fóliavágással. A kínáló pult tetején levő bútorlap masszív és elegáns. Az alább linken megtekinthető az összeszerelése. 

sajtófal

 A sajtófalon levő dekorlemez mágnescsíkokkal van illesztve. A digitális nyomtatással gyártott dekor  könnyen cserélhető. Amennyiben meglévő pop up falat szeretne felújítani érdeklődjön a felújításáról reklámstúdiónkban. 

L banner készítése

  Az L bannerhez digitális nyomtatással bannert is biztosítunk. Küldje el a grafikáját és már kezdjük is az L bannerroll-up banner, x banner gyártását, gyártását. Amennyiben Ön nem rendelkezik roll-up designnal, grafikai szerkesztéssel tudunk benne segíteni.

Tekintse meg meg roll-up galériánkat

Roll-up banner, banner nyomtatása, megállítótábla, molinó

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a roll-up szerkezet sérülésmentes, akkor csak a bannert kell kicserélni. Várjuk szeretettel roll-up cserére a Dicentra Reklámstúdióban.

Természetesen, de amennyiben nem biztos a roll-up banner méretben kérjük, hogy a gyártás előtt hozza be a szerkezetet.

Természetesen. A roll-up szerkezetre majd szükségünk lesz, hogy ellenőrizhessük a szerkezetet, beleszerelhessük a bannert.Lesz a roll up grafikán fejléc, logó stb.? Ha igen megkaphatjuk a forrásanyagokat a tervezéshez? A roll-up 85  banner grafikai anyagának biztonsági margója: 2-2 cm oldalanként; kifutó: fent 1 cm; két oldalt 0-0 cm alul: 10cm.

Igen van, de ennek elkészítése sokkal több idő, hiszen a szélein szilikon kéder található.

Accordion Content

Igen van raktáron.