Budaörs, Károly Király u. 88
Telefon: 06 23 428 - 353
06 23 428 - 354
Nyitva:H-P 8:00-18:00
Sz: 9:00-13:00
Térkép:
Email:

Vászonkép

vászonkép, fotónyomtatás, poszter készítés

Vászonkép készítés / Fotónyomtatás
Vászonkép a Dicentra reklámstúdióban  kiváló minőségű megrendelhető. Az Ön  fotóját vászonposzter formájában vakrámára feszítve készítjük el. Egy kedves emlék legkiválóbb helye a művészi vászonra készített vászonkép. A vászonkép többféle méretben megrendelhető, Önnek csak egy személyes fotóról kell gondoskodnia.

Vászonkép

Vászonkép készítés, fotó nyomtatás vászonra, fotóból festmény, poszter készítés, poszter nyomtatás,
vászonkép vászonkép
A vászonkép kedvenc családi ajándék, ahol Ön tetszőleges fotót küldhet nekünk, amelyet művészi vászonra kinyomtatunk és fakeretből készített vakrámára feszítünk.
vászonkép a lakás dísze vászonkép a lakás dísze
  A vászonkép az Ön szobájának dísze, amellyel egyedivé varázsolhatja a fal felületét. Válasszon egyedi fotót és készítessen belőle egyedi vászonkép falidíszt. A fotó nyomtatás vászonra egyre népszerűbb, hiszen a tömegcikkek ideje a múlté. Vászonkép készítés, Dicentra!
oroszlán vászonképen oroszlán vászonképen
  A  vászonkép előhozza emlékeit és otthonának dísze lehet. A vászonkép kiváló lehetőség, hogy kedvenc fotójából még többet kihozzon. A vászonkép, a fotóbol vászon egyedi ajándék, amellyel Ön örömet szerezhet, de cége, irodája falán is csodálatosan mutat.
vászonkép vászonkép
A lakás, iroda dísze lehet egy csodálatos fotónyomtatás művészi vászonra vagyis a vászonkép. A vászonkép művészi vászonra (canvas 340g/nm) készül és vakrámára van feszítve. A vászonkép sűrű szegecseléssel van a vakráma hátuljára tűzve, ezáltal feszítve. Ez a kézimunka nagy figyelmet igényel, hiszen vászonkép csakis  így lesz feszes.
vászonkép kollekció vászonkép kollekció
Kedvenc képe hihetetlen minőségben és formában jelenik meg akkor, hogyha Ön vászonkép elkészíttetése mellett dönt. Ezzel a módszerrel bármilyen fotó, kép vagy festmény reprodukálható, és így a falra kerülhet, mint vászonkép. Engedje el fantáziáját és alkossa meg a legcsodálatosabb fotóból festmény vagy vászonkép egyedi ajándékát.
plakátnyomtatás, fotónyomtatás, poszter nyomtatás plakátnyomtatás, fotónyomtatás, poszter nyomtatás
A fotónyomtatás kitűnő fotópapírra készül. A mázolt bevonatú fotópapír garantálja, hogy Önnek a legjobb minőségben (1440 x 1440 dpi) kerül a fotónyomtatás végterméke átadásra. Esküvői fotó, természet fotó, családi fotó egytől-egyig a fotónyomtatás kedvenc témái. Fotónyomtatás Budaörs? Dicentra!

Vászonkép készítés ,fotóból festmény, poszter készítés, poszter nyomtatás kitűnő minőségben

Vászonkép készítés gyorsan

fotónyomtatás plakátra

fotónyomtatás plakátra

Részletek >>
fotónyomtatás plakátra
Bezárás

A fotónyomtás során a nyomdagép a színeket cseppenként, időzítve juttatja el a fotópapírra. Arcok életnagyságban nyomtathatóak kiváló  inős&

fotónynyomtatás

fotónynyomtatás

Részletek >>
fotónynyomtatás
Bezárás

Ajándékozzon fotónyomtatást kedvesének. Képzelje el, hogy Ön hazaállít egy gigantikus fotóposzterrel egy jól sikerült hétvége után, amelynek legszebb pillanatait sikerült lencsevégre kapnia. A fotónyomtatás Budaörsön a Dicentra reklámstúdióban készül

vászonkép keretei

vászonkép keretei

Részletek >>
vászonkép keretei
Bezárás

A vászonkép készítés méretei szabadon választhatóak. Függ a fotó valós méretétől vagy a falfelületről, ahova a vászonkép  tenni szeretné. A  vászonkép  anyaga is sokféle lehet, kérjük, hogy látogasson el hozzánk és tekintse meg a vászonkép  minőségét.

Vászonkép termékhez kapcsolódó 1. videó
Vászonkép termékhez kapcsolódó 2. videó

További szolgáltatásaink:

Molinó , Reklámtábla, Plakátnyomtatás, Habbetű, 3d felirat, Zászlókészítés, Autódekor, Üzletdekoráció, Digitális nyomtatás, Szórólap, Névjegykártya, Matrica készítés, Vászonkép, Hűtőmágnes, Dekor ötletek, Fali matrica, Grafikai tervezés, Arculat tervezés, Táblakészítés, Cégtábla, Világító reklámtábla, Megállító tábla, Roll-up banner, Kiállítás dekoráció, Plexi dekoráció, Egyedi tapéta

3d felirat bemutató videó
Autódekor bemutató videó
Cégtábla bemutató videó

Vászonkép készítés áraink

a vászonposztert vakrámára feszítjük, amely így a legszebb ajándék!


vászonkép készítés árak
vászonképek típusai alapanyag képkeret mérete képkeret mérete képkeret mérete képkeret mérete képkeret mérete képkeret mérete megjegyzés
40 x 25 cm / nettó ár 40 x 40 cm / nettó ár 56 x 40 cm / nettó ár 56 x 50cm / nettó ár 80 x 56 cm / nettó ár 110 x 80 cm / nettó ár
vászonkép művészi vászon 340g/nm 2500 Ft 3300 Ft 4100 Ft 5200 Ft 6200 Ft 7800 Ft művészi vászon tetszőleges használatra
vászonkép vakrámára művészi vászon 340g/nm 8000 Ft 10000 Ft 15000 Ft 16000 Ft 18000 Ft 19500 Ft művészi vászon vakráma keretre feszítve, csodaszép lakásdísz vagy irodadekoráció
 Színgarancia: A vászonképhez vagy vászonalbumhoz csak abban az esetben tudjuk a színek azonosságát garantálni, hogyha az Ön által beküldött képekhez színmintát ad meg (pl.RAL) vagy mintát hoz be reklámstúdiónkba. Grafikai tervezés: Amennyiben a grafikai tervezést tőlünk kéri, arra pontos árat a forrásanyagok ismeretében tudunk adni, amelyről érdeklődjön reklámstúdiónkban vagy elérhetőségünk bármelyikén.
Telefonáljon! Telefon: 06 23 428 - 353 , 06 23 428 - 354

Vászonkép

Vászonkép érdekességeink, tippek, trükkök

Akcióink

Vászonkép készítéshez kapcsolódó akcióink

Van egy fotóm, és szeretném előhívni, de van a képen olyan dolog amit szeretnék  kivágni.
Meg tudják oldani?

Igen. Ezt a műveletet fotóretusálásnak hívjuk. A fotóretusálás gyakori feladat számunkra akkor, amikor vászonkép elkészítését elvállaljuk.. Amennyiben Önnek tetszik egy kép, de a fotó egyes részeivel kapcsolatban fenntartásai vannak, úgy a fotót érdemes retusálni. Mielőtt a vászonposzter nyomtatása elkezdődik, a grafikát lehet világosítani, sötétíteni, kontrasztossá tenni, vagy egyszerűen szépiává alakítani. Minden megvalósítható egy helyen amit Ön szeretne, hiszen a fotót retusáljuk, majd kinyomtatjuk. Fotónyomtatás és vászonkép készítés Dicentra!

Van egy fotóm és amikor máshol nagy  méretben előhívattam a kép nagyon szemcsésen lett előhívva. Miért?

Sajnos a fotónyomtatás korlátai egyformán vonatkoznak minden képre. A fotó felbontása az a minőségi alapkövetelmény, amely sohasem lehet kevesebb mint amilyen célra szánjuk azt. A fényképezőgépen be lehet állítani, hogy Ön milyen felbontással szeretne fotózni. Mivel már olcsón hozzá lehet jutni a különféle memóriakártyákhoz, ezért azt javasoljuk, hogy Ön minden esetben használjon maximális felbontást, hogy megteremtse a feltételeit  az ideális fotónyomtatásnak . Ettől függetlenül, mi bizonyos esetekben meg tudjuk oldani a fotó felbontásának feljavítását. Kérjük, hogyha ilyen problémája akadt, akkor keressen fel bennünket!

 

A fotómat szeretném egy táblára felragasztani, hogyan tudom házilag megoldani?

A fotókasírozás nagyon kényes és a türelmet próbára tevő dolog. Amennyiben még nem csinált ilyet és ideje sincs kísérletezni, kérjük, hogy fotókasírozással ne próbálkozzon,  inkább keresse fel bennünket, hiszen a hozzá való ragasztót kezelése szakértelmet igényel.

 

Vannak fotóim  amelyeket szeretnék előhívatni. Túl nagy a fájlok terjedelme és tartok attól, hogy csak egyenként tudom átküldeni őket e-mail-ben, de erre nincs időm. Hogyan juttathatom el a képeimet az Önök számára a legegyszerűbben?

Erre van egy speciális megoldás. Weboldalunk alján található egy FTP elérési lehetőség. Itt néhány lépésben feltöltheti a digitális nyomtatásra szánt képeit tetszőleges mennyiségben.

 

Tudnak Önök festményt művészi vászonra nyomtatni?

Természetesen tudunk. Kedvenc feladataink egyike fotóból festmény vagy  fotó nyomtatás vászonra, a festmény reprodukció. A  vászonkép készítés alkalmával a kiválasztott  festmény meghökkentően hasonlít az eredeti változatra. Próbálja ki!

 

Milyen típusú művészi  vászon az amit használnak Önök a vászonkép vagyis a  fotó nyomtatás vászonra szolgáltatásuknál ?

A vászonkép gyártása több ágra szakosodott. A lényeg, hogy a vászonkép színei élénkek legyenek. Ezt a 12 színt használó nyomdagépünk garantálja. Többféle művészi vászon alapanyag létezik, mi a feladatnak legmegfelelőbbet választjuk ki az Ön számára. A vászonkép hatása egyedülálló, próbálja ki Ön is.

 

Készítenek vakrámát is amelyre a vászonkép rákerül?

A fotónyomtatás művészi vászonra akkor az igazi, hogyha be van keretezve. Az olajfestmények is gyakran vakrámán tündökölnek. A vakráma képnek keretet ad, esztétikus, a kompozíciót térbe helyezi és könnyen kezelhetővé is teszi egyúttal. A vakráma, csakúgy mint a vászonposzter nálunk készül, a festmény reprodukció nálunk nyomtatódik a művészi vászonra amely aztán itt kerül föl a vakrámára. A végeredmény azonban az Ön falát díszítheti.

 

A Mona Lisa képet szeretném ha elkészítenék nekem vászonkép formájában. Mit kell tennem? Megvan Önöknek a kép? 

Sajnos a képet, amelyet ki szeretne nyomtatni, Önnek kell felkutatnia. Hogyha a  vászonkép készítésének mégis akadálya, hogy nem tudja a kívánt festményt fájlként megszerezni, jöjjön el hozzánk és segítünk helyettesíteni a képet.

Gyakran Ismételt kérdések - GYIK